Antena Meniu Search
x

Video Radu Gheţea, şeful uneia dintre cele mai mari bănci din România, trimis în judecată pentru omor din culpă. A produs un accident mortal în 2022

Şeful uneia dintre cele mai mari bănci din România este acuzat de omor din culpă. Radu Grațian Ghețea este trimis în judecată, după ce în 2022 a produs un accident rutier soldat cu moartea unui om. Până acum, se credea că fiul lui Gheţea ar fi condus maşina. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 18.03.2024, 14:29

Vezi și

În accidentul grav au fost implicate 3 maşini, iar după impact una dintre victime a decedat. Martorii au avut suspiciunea că la volanul maşinii se afla fiul bancherului, însă după audieri procurorii au confirmat faptul că Radu Gheţea era la volanul maşinii implicate în accident.

De asemenea, alte două victime au fost grav rănite, iar după coliziune un bărbat a fost încarcerat şi transportat apoi de urgenţă la cel mai apropiat spital, însă nu a putut fi salvat şi a fost constatat decesul.

Radu Gheţea urmează acum să fie trimis în judecată pentru ucidere din culpă în dosarul care a fost înregistrat în această lună, la mai bine de un an şi jumătate de la tragedie. De asemenea, rpocurorul urmează să soluţioneze această cauză până la termenul limită de 1 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Radu Gheţea, şeful uneia dintre cele mai mari bănci din România, trimis în judecată pentru omor din culpă. A produs un accident mortal în 2022