Antena Meniu Search
x

Până în martie 2014, toți câinii vor fi luați în evidență

Normele pentru aplicarea legii lui Ionuţ au fost aprobate. Asta înseamnă că legea poate fi aplicată. Câinii care nu vor fi identificaţi, vor fi consideraţi fără stâpân, şi vor putea fi eutanasiaţi în termen de 14 zile lucrătoare.

Părinţii lui Ionuţ ştiu mai bine decât oricine ce înseamnă nepăsarea autorităţilor şi a oamenilor. Fiul lor de doar 4 ani a plătit cu viaţa.

Autorităţile au părut că brusc s-au trezit dintr-un somn lung şi greu.

"Autorităţile au făcut un lucru normal. Anormal a fost ce a fost până acum când nimeni nu făcea nimic şi s-a ajuns, din păcate, la tragedia din familia noastră", spune acum Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț.

Omul ştie că nimic nu îi va aduce fiul înapoi, dar mai are puterea să spere că niciun alt părinte nu va mai trăi ce au trăit el și soția lui. Aşa că speră ca legea să fie aplicată.

Părinţii lui Ionuţ spun că în ultimele săptămâni au primit numeroase ameninţări de la aşa zişii iubitori de animale care îi consideră vinovaţi pentru adoptarea legii care va permite eutanasierea maidanezilor.

Dacă ameninţările vor continua, oamenii vor cere ajutorul poliţiştilor. Între timp îi roagă pe cei care le trimit aceste mesaje să facă un exerciţiu de imaginaţie:

"Când face primii paşi, când începe să vorbească, când zâmbeşte şi după aceea când îţi spune că te iubeşte şi tu îi spui că îl iubeşti şi după aceea să vadă, facă aşa, un exerciţiu să vadă cum e când nu mai există un asemenea suflet lângă el..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Până în martie 2014, toți câinii vor fi luați în evidență