Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ce o fi fost în sufletul lui numai Dumnezeu știe". Ţeli a ales moartea la 34 de ani, aruncându-se de pe Barajul Vidraru. Tatăl său a fost cel care l-a găsit

La doar 34 de ani, George Ţelinoiu, cunoscut de prieteni ca Ţeli, a ales moartea, aruncându-se de pe un viaduct din zona Barajului Vidraru. Tânărul fotograf din Curtea de Argeş a fost găsit chiar de tatăl său, care a simţit că ceva nu este în regulă cu fiul său şi a plecat în căutarea sa.

de Monica Palade

la 19.09.2024 , 12:10

Ros de demonul depresiei, Ţeli nu a mai vrut să trăiască. Se pare că nu era la prima tentativă de sinucidere, iar gândul morţii l-a cuprins adesea. A ştiut că nu mai vrea să trăiască, trebuia doar să caute momentul în care să îşi vadă dorinţa morbidă împlinită.

Ultimul zbor spre moarte

Iar, miercuri, a simţit că este momentul cel mai bun. S-a urcat în maşină şi a pornit să îşi caute locul, de unde nu mai avea să se întoarcă vreodată. Un viaduct al Barajului Vidraru a fost alegerea sa. Un ultim zbor, un ultim moment în care toată viaţa sa scurtă să îi treacă prin faţa ochilor şi impactul care să îi fie fatal. George s-a aruncat de la 112 metri înălţime.

Articolul continuă după reclamă

A fost găsit chiar de tatăl său care a simţit că fiul său nu este în apele sale şi a pornit în căutarea sa. A alertat şi autoritățile, scrie ziarulprofit. I-a găsit maşina la baraj şi a ştiut că a ajuns prea târziu. Din păcate, nici salvatorii, nici bărbatul nu au ajuns la timp pentru a-l salva.

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. De asmenea, oamenii legii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale tragediei.

Vestea morţii i-a cutremurat pe toţi cei pe care i-a cunoscut. Iar mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Ce o fi fost în sufletul lui numai Dumnezeu știe, odihnă și lumina veșnică înger cu aripile frânte”. “Ferească Dumnezeu! Ce o fi fost în sufletul tatălui când l a găsit!!! Offf! Dumnezeu să l odihnească!” “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Doar el și bunul Dumnezeu știe ce durere avea în suflet” “Condoleante familiei!Multa putere sa treacă peste această grea durere”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ce spun oamenii legii

În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Ce o fi fost în sufletul lui numai Dumnezeu știe". Ţeli a ales moartea la 34 de ani, aruncându-se de pe Barajul Vidraru. Tatăl său a fost cel care l-a găsit