Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Viața este prea dificilă pentru mine ca să continui". Mesajul sfâşietor trimis de o fetiţă de 12 ani, înainte de a-şi lua viaţa, în Australia

Doar 12 ani şi o viaţă întreagă în faţa ochilor. Dar nu a mai avut puterea să lupte. Sfâşiată pe interior din cauza hărţuirii de care avea parte la şcoală, Charlotte, o elevă din clasa a VII-a la o şcoală privată din Sydney, Australia, a decis să se sinucidă la începutul acestei luni.

de Monica Palade

la 16.09.2024 , 10:56

Zdobiţi de durere, părinţii fetei speră că bullyingul de care a avut parte să nu fie ascuns sub preş. „Familia noastră a trăit o zi care ne va bântui pentru tot restul vieții. Ne-am pierdut fetița în cele mai îngrozitoare circumstanțe. Avea doar 12 ani. Niciun cuvânt nu poate descrie vreodată ce trăim și niciodată nu va mai fi la fel. Charlotte a lăsat un gol atât de mare în viețile noastre și ne este cumplit de dor. Fiica mea a fost agresată de fete care merg și astăzi la școală. Ea a scris un bilet de adio menționând în mod special hărțuirea de care a avut parte în școală. Ea a spus că viața este prea dificilă pentru ea ca să continue”, au povestit părinţii adolescentei, potrivit Daily Mail.

Împinsă la sinucidere 

Oamenii mai spun că fiica lor a fost împinsă spre sinucidere de ceea ce a trăit la şcoală. „Când a fost reclamat cel mai recent caz de agresiune, școala a spus pur și simplu că a fost investigat, iar fetele au negat. Asta este. Caz închis. Mergi mai departe. Ei bine, viața frumoasei mele fiice nu va merge mai departe și eu nu voi putea niciodată să-mi iau rămas bun de la ea. Aceste probleme nu pot fi ascunse sub preş. Nu voi lăsa nici amintirea fiicei mele să fie ascunsă sub preş. Câți copii mai trebuie să-și piardă viața? Câți părinți trebuie să simtă durerea de a nu-și mai putea lua niciodată copilul de la școală? Suntem zdrobiţi pentru totdeauna”, au mai spus părinţii.

Articolul continuă după reclamă

Familia a mai spus că timp de doi ani s-au plâns că Charlotte a fost agresată la Santa Sabina College. Aceştia au mai povestit că „într-o zi școala a sunat-o pe mama pentru a o lua pe Charlotte care plângea în toalete. I-a spus fetei care a găsit-o: „Nu vreau să fiu aici”.

Charlotte i-a spus mamei sale „Corpul meu se umple de atâta durere până când simt că inima îmi explodează”. În noaptea în care a murit, Charlotte i-a trimis unei prietene o fotografie cu ea plângând cu mesajul: „Îmi pare rău”. Prietena ei a trimis înapoi o serie de mesaje de îngrijorare. „Charlotte, mă sperii”, a fost primul mesaj. Apoi a trimis: „Charlotte? Charlotte? Răspunde”. „Vreau să știu că ești bine”. „Charlotte, te rog, sunt aici pentru tine”, au fost mesajele trimise de prietena ei. Nu a mai primit niciodată răspuns la ele. 

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » "Viața este prea dificilă pentru mine ca să continui". Mesajul sfâşietor trimis de o fetiţă de 12 ani, înainte de a-şi lua viaţa, în Australia