Antena Meniu Search
x

Foto Ce spun apropiații despre polițista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia: "Adela era într-o depresie adâncă. Se simțea bolnavă"

Ies la iveală noi detalii după tragedia de la Strehaia, acolo unde Adela, o polițistă în vârstă de 25 de ani, a scos pistolul și s-a împușcat în gara localității. Ar fi suferit de depresie de mai multe săptămâni și ar fi refuzat să apeleze la ajutor specializat, deși soțul ei ar fi insistat asupra acestui lucru. "Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul", ne-a spus un prieten de-al ei. Acesta susține că partenerul de viață al tinerei polițiste este devastat de durere.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 11:58

"Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul", ne-a povestit un prieten de-al Adelei.

Apropiații știau de problemă și au încercat să o ajute, însă Adela a refuzat. A mers doar la un neurolog, după ce a acuzat dureri de cap, deși un psiholog sau un psihiatru ar fi putut vedea semnele unei posibile căderi nervoase. "Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", ne-a mai spus acesta.

Soțul Adelei este "devastat"

Soțul polițistei a simțit că urmează să se întâmple ceva grav, după ce a primit un mesaj de adio în care era rugat "să o ierte".

Pe acelaşi subiect

"În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul Adelei.

Cel care ne-a explicat situația crede că o parte din vină este și a Poliției Române, care nu a investit în cursuri de specialitate. La asta se adaugă și lipsa de personal ce ar afecta Inspectoratele Județene. "Problema este una acută și aparține Ministerului de Interne... prin lipsă de personal, lipsa de cursuri de specialitate și prin neprofesionalismul unor șefi, inclusiv ai Adelei", a fost de părere el.

Adela părea că are o viață perfectă

Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia, părea să aibă viaţa ideală. Pe reţelelele de socializare, tânăra posta adeseori imagini din vacanţele petrecute în afara ţării. În plus, se căsătorise de un an şi patru luni şi nimic nu avea să anunţe tragedia ce avea să urmeze. Miercuri dimineață, Adela s-a îndreptat spre baia gării din Strehaia, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită.

Polițista era căsătorită doar de un an

Au fost chemate ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Ce spun apropiații despre polițista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia: "Adela era într-o depresie adâncă. Se simțea bolnavă"