Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia, era căsătorită cu un poliţist. Soţul său a fost ultima persoană cu care a vorbit

Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia, miercuri dimineaţa, părea să aibă viaţa ideală.

de Monica Palade

la 19.01.2022, 13:11

Vezi și

Pe reţelelele de socializare, tânăra posta adeseori imagini din vacanţele petrecute în afara ţării. În plus, se căsătorise de un an şi patru luni şi nimic nu avea să anunţe tragedia ce avea să urmeze.

S-a împuşcat când un tren trecea prin gară 

În această dimineaţă, poliţista a intrat la muncă la ora 8. Şeful tinerei spune că aceasta ar fi venit într-o stare foarte bună de spirit.  A ieşit la un moment dat din birou să vorbească cu soţul său, şi el poliţist. Când conversaţia s-a încheiat, tânăra s-a îndreptat spre baia gării, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Îngrijorat după conversaţie, soţul Adelei i-a alertat un coleg să îi spună să meargă să o caute că nu reuşeşte să mai dea de ea și îi e frică că ar fi putut face ceva grav. Lucru care s-a şi confirmat câteva minute mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Căsătorită doar de un an

Au fost chemate ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

„A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Adela şi soţul său, care a fost şi el poliţist la Strehaia, dar promovase examenul de ofiţeri şi era şef de secţie într-o comună doljeană Melineşti, se căsătorise în luna septembrie 2020. Cei doi păreau extrem de fericiţi. Nimeni nu ar fi bănuit că o frumoasă poveste de iubire s-ar putea încheia atât de dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia, era căsătorită cu un poliţist. Soţul său a fost ultima persoană cu care a vorbit