Antena Meniu Search
x

Video Filmul sinuciderii Adelei, poliţista care s-a împuşcat în cap. Zgomotul unui tren care sosea în gară a acoperit tragedia

Caz dramatic în Mehedinţi. O poliţistă s-a împuşcat în cap cu arma de serviciu. Avea 25 de ani si s-a omorit în baia gării din Strehaia. Cu câteva minute înainte l-ar fi sunat pe soţul ei, poliţist şi el, şi ar fi avut o discuţie aprinsă. Cei doi erau căsătoriţi de un an şi jumătate şi relaţia parea fericită. Apropiaţii spun că nimic n-a prevestit tragedia.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 19.01.2022, 19:31

Vezi și

Tragedia s-a întâmplat în această dimineaţă în Strehaia. Adela a plecat de acasă şi a intrat în tură la ora opt. Tânăra de 25 de ani era ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Feroviare din oraş. La un moment dat, a ieşit din birou să vorbească la telefon cu soţul său, poliţist şi el.

Cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă care ar fi zdruncinat-o pe agentă. Într-un acces de furie şi disperare, Adela a mers în baia din gara Strehaia şi, departe de ochii oricui ar fi putut s-o împiedice să facă gestul extrem, s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

   

Cristina Oprea, reporter Observator: Întâmplător sau nu, un lucru este cert. Tânăra a tras în momentul în care prin gară trecea un tren. Din cauza zgomotului scos de garnitură, colegii ei nici măcar nu au bănuit tragedia care s-a întâmplat la doi paşi de postul de poliţie. 

Pe acelaşi subiect

Soţul agentei ar fi încercat s-o sune, însă în zadar. Era prea târziu. Disperat, l-a alertat pe şeful acesteia şi l-a rugat să o caute de urgenţă. Bărbatul a făcut descoperirea şocantă. Tânăra era prăbuşită pe ciment şi nu mai respira.

Aurora Grămescu, medic Ambulanţă: Am resuscitat-o 45 de minute, dar fără efect. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. N-a avut nicio şansă, dar noi am făcut ce am putut.

Oamenii care o cunoşteau nu-şi pot explica gestul dramatic al tinerei

Aparent, Adela şi soţul său ar fi avut o relaţie perfectă. S-au căsătorit în toamna lui 2020. O nuntă idilică, o petrecere fastuoasă, cu sute de prieteni alături.  Pozau într-un cuplu lipsit de griji. Veşnic îmbrăţişaţi ori sărutându-se. Însă, în spatele uşilor închise, ar fi fost discuţii aprinse. 

Cunoscuţii femeii: Era un om tânăr, cu viaţa inainte, suntem şocaţi.

E depresia, pe fondul unei certuri in familie, nu ştie nimeni...

Se poate să fi avut greutăţi sau necazuri.

Poliţista absolvise şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina în 2018, iar ultimul aviz psihologic îl primise în 2020.  Sinuciderea Adelei e al doilea caz extrem doar în ultima lună. La sfârşitul anului, o altă poliţistă din Braşov s-a împuşcat cu arma din dotare după o ceartă cu soţul. Atunci, agenta a lăsat un bilet de adio prin care îşi explica gestul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul sinuciderii Adelei, poliţista care s-a împuşcat în cap. Zgomotul unui tren care sosea în gară a acoperit tragedia