Antena Meniu Search
x

Te iubim, Ciprian! Informaţii de ultimă oră despre poliţistul tăiat cu sabia de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac

Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava tăiat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac, a fost detubat, starea tânărului fiind ameliorată.

Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava tăiat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac​, a fost detubat, starea tânărului fiind ameliorată.

Vestea bună vine după ce, în urmă cu trei zile, medicii anunţau că Dan Ciprian Sfichi este la Terapie Intensivă, în stare critică.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, un nou mesaj a fost postat pe pagina de susţinere a tânărului poliţist, în care familia şi prietenii lui Ciprian Sfichi mulţumesc medicilor care i-au salvat viaţa, dar şi celor care au transmis gânduri bune şi mesaje de susţinere. 

"Te iubim Ciprian, sa vii cat mai repede acasa pt puii tai! Respect"

"Ciprian te așteptăm! Dumnezeu să-ți dea putere de luptă!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că poliţistul din trupele speciale Dan Ciprian Sfichi a fost rănit grav cu o sabie, de interlopul Alexandru Huţuleac, în dimineaţa zilei de marţi, 5 decembrie, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi.

Poliţistul a fost stabilizat de medicii de la spitalul din localitate, fiind transportat apoi în Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. 

Ulterior, Ciprian a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost operat de o echipă formată din 10 medici specialiști, inclusiv directorului spitalului, medicul Lucian Eva.

În urmă cu patru zile, poliţistul a făcut un gest care a dat speranţe familiei.

Tânărul şi-a recunoscut colegii şi le-a mulțumit prin ridicarea mâinii, făcând semnul "OK".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Te iubim, Ciprian! Informaţii de ultimă oră despre poliţistul tăiat cu sabia de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac