Antena Meniu Search
x

MAI cere ajutor pentru Ciprian Sfichi! Detalii de ultimă oră despre starea poliţistului tăiat cu sabia de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac (Video)

Ministerul Afacerilor Interne a lansat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi, polițistul sucevean tăiat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac.

Ministerul Afacerilor Interne a lansat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi, polițistul sucevean tăiat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac.

"Polițistul Ciprian Sfichi dovedeşte că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.

Colegii, dar şi persoanele care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!

Pe acelaşi subiect

Ciprian Sfichi, polițistul din cadrul SAS Suceava, a fost rănit grav în timpul unei misiuni, în data de 5 decembrie. Lupta pe care o va duce, în continuare, va fi una de lungă durată. 

Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești.

Orice gest se poate dovedi un sprijin real. Împreună cu oamenii inimoși de la Corpul Național al Polițiștilor, inițiem un apel umanitar pentru a-l sprijini pe Ciprian.

Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.

Dragi prieteni, ajutați-ne să îl ajutăm!", este mesajul postat pe Facebook de MAI.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că poliţistul Dan Ciprian Sfichi a fost rănit grav cu o sabie, de interlopul Alexandru Huţuleac, în dimineaţa zilei de 5 decembrie, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi.

Poliţistul a fost stabilizat de medicii de la spitalul din localitate, fiind transportat apoi în Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. 

Ulterior, Ciprian a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost operat de o echipă formată din 10 medici specialiști, inclusiv directorului spitalului, medicul Lucian Eva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » MAI cere ajutor pentru Ciprian Sfichi! Detalii de ultimă oră despre starea poliţistului tăiat cu sabia de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac (Video)