Meniu
Search
x

Clotilde Armand susține că a fost atacată în trafic, la semafor: "Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați"

Clotilde Armand susține că a fost agresată în trafic, în timp ce se afla în mașină, la semafor. Într-o postare pe Facebook, primarul Sectorului 1 transmite că gestul nu a intimidat-o și că nu va ceda amenințărilor.

De Veronica Micu la 09.06.2021, 10:11

"În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand se află în centrul unui scandal legat de colectarea gunoiului din sector, situația generând o sumă de luări de poziție din partea cetățenilor, partidelor politice și autorităților locale sau cu atibuții în domeniu. 

PSD va susține orice inițiativă cetățenească pentru demiterea primarului Sectorului 1

Pe acelaşi subiect

Aseară președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că partidul va susține orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 al Capitalei. "Am decis să susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului sectorului 1. Repet, orice inițiativă cetățeanească, nu inițiativă politică, Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar”, a spus Ciolacu. Acesta a mai spus că „bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât 4 ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”.

Liderul social-democrat a anunțat depunerea unui proiect pentru modificarea legislației în ceea ce privește desemnarea membrilor în consiliile de administrație: „Am depus la Parlament un proiect de lege pentru a opri risipa din banii publici. Este vorba despre un proiect care modifică legea guvernanței corporative. Practic, vom decupla de la banul public toate clientela de partid a PNL și USR. Vom plafona indemnizațiile membrilor din CA, cu alte cuvinte nimeni nu va mai câștiga zeci de mii de euro doar făcând parte din aceste consilii de administrație. Vor fi plafonate la două salarii minime brute pe țară”.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, proiectul prevede ca în CA-uri să fie desemnați doar profesioniști, a căror pregătire și experiență au legătură cu domeniul de activitate al companiilor respective. „Nu o să mai găsiți în viitoarele reprezentări în CA-uri chelneri, ciocli sau lipitori de afișe pe care i-au folosit PNL sau USR în campaniile electorale”, a mai spus președintele PSD. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Clotilde Armand susține că a fost atacată în trafic, la semafor: "Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați"

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical