Antena Meniu Search
x

Video Problema deşeurilor din Sectorul 1, departe de a fi rezolvată: "Nu am cum să ţin o săptămână gunoiul în casă"

Scandal în faţa Primăriei Sectorului 1. Mai mulţi oameni au aruncat saci cu gunoi pe treptele instituţiei, revoltaţi că deşeurile nu au fost ridicate de pe străzi zile la rând, iar mirosul a devenit insuportabil. Locuitorii Sectorului 1 protestează astfel faţă de modul în care primarul Clotilde Armand a gestionat problema ridicării deșeurilor de către firma de salubritate. De data asta, angajaţii companiei şi-au făcut imediat apariţia.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 06.06.2021, 14:22

Vezi și
  • Războiul dintre Primăria Sectorului 1 şi firma de salubritate, pe tema gunoaielor de pe străzi, continuă.

Locuitoare Sector 1: Doamna Clotilde, doamna primar! Uitaţi cât de repede s-a mobilizat, primăriţa gunoi! De ce doar aici v-au trimis să strângeţi gunoiul? 

Locuitor Sector 1: Domnule, nu am cum să ţin o săptămână gunoiul în casă, stimate domn! 

Este foarte departe de a fi rezolvată această situaţie şi, în ciuda faptului că angajaţii firmei de salubritate au început să adune gunoiul din Sectorul 1, situaţia încă arată dezolant pe teren.

Angajaţii de la firma de salubritate au trecut pe lângă munţii de gunoaie, au venit, au luat câţiva saci, după care şi-au văzut de drum. Cam în acest mod se face curăţenie în Sectorul 1, din câte am reuşit să vedem până acum.

De altfel, angajaţii firmei de salubritate au anunţat că este o soluţie temporară până când scandalul dintre firmă şi Primăria Sector 1 va fi rezolvat, într-un fel sau altul. Reprezentanţii firmei de salubritate acuză că nu au fost plătiţi şi, automat, ei nu au putut să plătească la staţia de sortare pentru ca gunoiul să poată fi ridicat.

Oamenii merg cu mască în Sectorul 1, din cauza mirosului provenit de la gunoaiele de pe străzi

Când vorbim despre tot acest gunoi, trebuie să precizăm că, în ultimele aproximativ 10 zile, oamenii au aruncat cam tot ce puteau arunca. Vedem obiecte vestimentare, rame de tablouri, cauciucuri, obiecte sanitare, etc.

Cert este că această situaţie trebuie rezolvată într-un fel sau altul. Reprezentanţii firmei de salubritate spun că au început ridicarea gunoiului pentru moment, dar că această situaţie nu poate să continue în cazul în care Primăria nu îşi achită datoriile.

Oamenii au ajuns să poarte, din nou, mască pe stradă pentru că mirosul este insuportabil cam pe toate străduţele adiacente din Sectorul 1 al Bucureştiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Problema deşeurilor din Sectorul 1, departe de a fi rezolvată: "Nu am cum să ţin o săptămână gunoiul în casă"