Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clujean reţinut de DIICOT după ce a fost prins când vindea 1.6 kilograme de cristal. În casă, achetatorii au găsit aproape 18 kg de droguri

Un recidivist a fost reţinut de procurorii DIICOT Cluj după ce a fost prins în flagrant delict când comercializa 1,6 kilograme de "cristal", drog de mare risc. În urma percheziţiilor, la locuinţa sa anchetatorii au găsit 17,5 kilograme de droguri de mare risc şi substanţe psihoactive.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 18:15

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus, miercuri, reţinerea unui inculpat (recidivist), cercetat pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.

17 kilograme de droguri găsite în locuinţa bărbatului

Potrivit DIICOT, măsura a fost luată după ce el a fost prins în flagrant, marţi, în comuna Floreşti, în timp ce comercializa cantitatea de 1,6 kilograme drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal).

Vezi și

Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate peste 17,5 kilograme de droguri de mare risc şi substanţe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC şi N-Ethylnorpentedrone), precum şi alte mijloace de probă, potrivit News.

Pe acelaşi subiect

Totodată, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile de urmărire penală au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Cluj şi jandarmilor din cadrul IJJ Cluj. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT,  Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi Unitatea Teritorială de Analiza informaţiilor Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Clujean reţinut de DIICOT după ce a fost prins când vindea 1.6 kilograme de cristal. În casă, achetatorii au găsit aproape 18 kg de droguri