Antena Meniu Search
x

Traficanţi din Arad, prinşi când vindeau 1 kg de droguri: urmau să ia 42.000 de lei. Ce a găsit poliţia la ei acasă

Două persoane au fost prinse în flagrant delict, luni, în Arad, în timp ce tranzacționau un kilogram de droguri cu 42.000 de lei. Alte trei kilograme de droguri au fost găsite în urma unor percheziții, efectuate în aceeași zi.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 16:29

Ce a găsit poliţia la ei acasă - Poliţia Română

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Timișoara au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2024, acestea ar fi deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc către consumatori din județele Timiș și Arad.

1 kg de droguri costa 42.000 de lei

Luni seara, două dintre persoane au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Arad, în timp ce ar fi comercializat, pentru 42.000 de lei, aproximativ 1 kilogram de droguri de mare risc, achiziționat anterior de la o altă persoană cercetată în cauză.

Articolul continuă după reclamă

În aceeași zi, în urma unei percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe pungi conținând aproximativ 3 kilograme de droguri de mare risc (MDMA), precum și alte mijloace de probă, relatează Mediafax.

Patru persoane au fost reţinute

Marți, procurorii au dispus reținerea a 4 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc. Tot marți a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Traficanţi din Arad, prinşi când vindeau 1 kg de droguri: urmau să ia 42.000 de lei. Ce a găsit poliţia la ei acasă