Antena Meniu Search
x

Video Concurs caritabil de alergare pe scări, în cea mai înaltă clădire din România. Banii strânși vor ajunge la copiii cu dizabilităţi

Generozitatea a fost azi la înălţime! Iubitorii de mişcare s-au întrecut la alergatul pe scări: au avut de urcat 700 de trepte în cea mai înaltă clădire din capitală. La finalul competiţiei, adevăraţii câştigători au fost copiii cu dizabilităţi. Fondurile strânse, 20.000 de euro, sunt destinate unei asociaţii care face terapie prin căţărare. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 11.11.2023, 22:00

Vezi și

Sute de oameni, alergători profesionişti sau amatori, s-au înscris în cursa generozităţii. Cerul este limita şi-au spus şi s-au aliniat, doi câte doi, să urce în timp record cele 700 de trepte ale celei mai înalte clădiri din Capitală.

"E o experienţă de o dată în viaţă. Sper să mă ţin după el şi să nu mă întreacă."

Cristina Filip, reporter Observator"Dacă 680 de persoane pot, las microfonul şi accept provocarea. Ne vedem la etajul 35. Etajul 5, mai avem 30. Momentan nu e foarte greu dar mai e mult. Etajul 10, avem şi susţinători pe traseu, încă 25. Etajul 15, avem câţiva oameni în faţ,ă dar îi întrecem până la 35."

Cei care şi-au depăşit limitele şi au demonstrat că nimic nu e imposibil sunt tinerii cu dizabilităţi care au acceptat provocarea celor 35 de etaje.

Karl Maria Pfeffer, organizator: "A fost, ca de fiecare dată, ocazia perfectă TAIE să ne fii alături de oamenii şi comunităţile care îi sprijină pe toţi aceşti copii care au nevoie de ajutor."

Fiecare participant a fost medaliat la final, însă marii câştigători sunt persoanele cu dizabilităţi. Banii strânşi din taxele de participare vor ajunge la asociaţiile care fac terapie prin căţărare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Concurs caritabil de alergare pe scări, în cea mai înaltă clădire din România. Banii strânși vor ajunge la copiii cu dizabilităţi