Antena Meniu Search
x

Autoritățile i-au luat copiii unei mame din Sibiu, după ce femeia a fost la un pas să-i asfixieze pe toți 7

Șapte copii au ajuns la spitalul din Sibiu intoxicați cu monoxid de carbon, însă starea lor nu a fost foarte gravă, iar mama lor a ajuns și ea la Urgență, cu aceleași simptome.

Șapte copii au ajuns la spitalul din Sibiu intoxicați cu monoxid de carbon, însă starea lor nu a fost foarte gravă, iar mama lor a ajuns și ea la Urgență, cu aceleași simptome.

Se pare că totul s-a întâmplat după ce femeia a improvizat un generator pe benzină, cu care să încălzească încăperea în care locuiau. Probabil nu s-a priceput, iar de aici ar fi putut rezulta o tragedie.

După o zi, copiii cu vârste între 4 și 12 ani au fost externați și s-au întors în casa lor improvizată de pe strada Zăvoi.

Imediat, reprezentanți ai Direcției pentru Protecția Copilului și ai direcției sociale din cadrul Primăriei au mers la locuința copiilor pentru a vedea condițiile în care trăiesc, iar decizia inspectorilor a fost clară. Copiii trebuie scoși din acel mediu imediat.

Astfel, toți cei 7 copii au fost luați de autorități și mutați într-un centru de plasament.

„In cursul zilei de astazi, 10.12.2018, o echipa din cadrul DGASPC Sibiu impreuna cu reprezentantii SPAS Sibiu s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. In urma evaluarii initiale, s-a constat ca minorii erau intr-o situatie de risc si neglijare, drept consecinta, pentru toti cei 7 copii, directorul general a dispus instituirea masurii de plasament in regim de urgenta, in cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu.”, a declarat Beatrice Munteanu, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu, citat de oradesibiu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autoritățile i-au luat copiii unei mame din Sibiu, după ce femeia a fost la un pas să-i asfixieze pe toți 7