Antena Meniu Search
x

Bărbat din Cluj, bănuit că și-ar fi ucis copilul pentru a se răzbuna pe femeia de care divorțase

O crimă oribilă şochează toată ţara: un copil de 8 ani a fost înjunghiat şi abandonat într-o maşină, pe câmp. Suspect este chiar tatăl acestuia, care ar fi încercat să se răzbune astfel pe mama băiatului de care divorţase. Femeia a presimţit că ceva rău s-a întâmplat şi şi-a dat fiul dispărut în urmă cu câteva zile. Abia astăzi un trecător a făcut descoperirea teribilă. Bărbatul nu a fost găsit, poliţia îl caută cu drone şi câini de urmă şi face apel la oameni să sune la 112 dacă îl văd.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 28.07.2020, 19:41

Vezi și
  • Bărbatul în a cărui mașină a fost găsit copilul ucis este de negăsit.
  • Mama copilului a povestit momentele teribile prin care a trecut.

Gheroghy fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă se întorseseră la Cluj. Copilul ar fi trebuit să ajungă la mamă, doar că tatăl tot amâna momentul. Atunci femeia a intrat la idei şi a cerut ajutorul poliţiei 

Mama copilului: Când iarăși i-am contactat, a urlat la telefon că am întârziat, că e prea târziu, pot să mă duc după mașină. Din acest motiv m-am impacientat, am apelat la ajutorul poliției. Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav. Copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât la care nici nu pot să mă gândesc, la cel mai negru scenariu.

Şi, din nefericire, aşa a fost. Cei doi au fost daţi în urmărire generală. După patru zile de căutări, copilul a fost găsit, înjunghiat, pe bancheta din spate chiar în maşina tatălui. 

Un trecător a văzut autoturismul părăsit la marginea unui drum, în câmp, şi a sunat la poliţie. 

Fiecare centimetru din interiorul mașinii în care a fost găsit copilul este acum cercetat de criminaliști. În același timp, cu ajutorul unor câini speciali antrenați, zeci de polițiști și jandarmi încearcă să dea de urma tatălui care este de negăsit. 

Mama băiatului susține că fostul ei soţ era în depresie după divorţ, avea probleme financiare şi îi vorbea adesea copilului despre moarte. 

Mama copilului: Copilul a zis că vrea să moară cu tati și că o să ajungă în rai și o să trăiască fericiți amândoi.

Cu toate acestea, femeia a respectat custodia comună. 

Mama copilului: Eu am fost agresată psihic și inclusiv copilul bulversat, întotdeauna, agresiv. În prima zi parcă nici nu mai voia să stea cu mine, avea tentativă să sară de la etaj, să meargă la tatăl lui. Când se liniștea, se elibera. 

Gabriela Groza, psiholog criminalist: Au mai fost situații de acest gen în care părintele, în ghilimele, care a pierdut copilul, a ajuns să-l omoare. Primul suspect într-un astfel de caz este fostul soț al mamei. Nu avem de unde să știm dacă este singurul și, la acest moment, poate sau nu să mai fie în viață. Este posibil să se fi sinucis, dacă el a comis fapta.

Bărbatul este căutat de poliţie. Şi-a lăsat toate lucrurile în maşină - acte şi telefon. Nici arma crimei nu a fost găsită. 

Cine l-a văzut sau are vreo informaţie care îi poate ajuta pe agenţi este rugat să sune la numărul unic de urgenţă - 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Bărbat din Cluj, bănuit că și-ar fi ucis copilul pentru a se răzbuna pe femeia de care divorțase