Antena Meniu Search
x

Video Credincioşi supăraţi că sunt opriţi de jandarmi, în drum spre slujba de Sf. Andrei: "Dar pe hoţi, pe criminali, pe ăia cu droguri, pe ăia nu-i opreşte?"

Sute de persoane au răspuns chemării ÎPS Teodosie, de a veni la Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei pentru slujbă. Totuşi, oamenii au fost foarte supăraţi pentru că au fost legitimaţi pe drum de câteva ori de jandarmi sau echipaje de control.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.11.2020, 14:58

Vezi și

Credincios: "Ştim care-i problema, ne asumăm riscul, dar nu am făcut nimic. Dar pe hoţi, pe criminali, pe ăia cu droguri, domnişoară? Păi ne-a oprit cinci filtre până acuma"

Credincios: "Nişte oameni care merg doar să se roage...Pe banii statului atâtea maşini de Poliţie, Jandarmerie. Ăsta e al 6-lea filtru, control de rutină"

Credincios: "Nu ni se pare corect, ca într-o ţară liberă, europeană, creştină, să fim opriţi, să fim întrebaţi unde mergem. Trebuie să călătorim liberi, nu?"

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat luni, la începerea ceremoniei religioase de la Peştera Sfântului Apostol Andrei, că aşteaptă să vină mai mulţi la credincioşi la această sărbătoare.

ÎPS Teodosie: "Aşteptăm să vină mai mulţi credincioşi. Am văzut că este bunăvoinţă pentru că toţi sunt români, fiind români nu pot să fie împotriva românilor, fiind creştin-ortodocşi nu pot să fie împotriva fraţilor lor"

Peste 130 de jandarmi şi poliţişti asigură măsurile de ordine publică la această ceremonie religioasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Credincioşi supăraţi că sunt opriţi de jandarmi, în drum spre slujba de Sf. Andrei: "Dar pe hoţi, pe criminali, pe ăia cu droguri, pe ăia nu-i opreşte?"