Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Gorj! Un bărbat i-a TĂIAT URECHEA iubitei, apoi a omorât-o în bătaie. Din cauza unui SMS trimis greşit ...

Polițiștii au reținut, noaptea trecută, un bărbat în vârstă de 52 de ani din orașul Motru, judeţul Gorj, acesta fiind suspect de comiterea infracțiunii de omor. 

Update ora 14:30 - Ies la iveală noi detalii şocante legate de crima din Motru, județul Gorj, acolo unde o femeie în vârstă de 34 de ani a fost ucisă cu sălbăticie chiar de cel cu care își împărțea viața.

Bărbatul o suspecta pe iubita sa că îl înșeală, iar un mesaj pe care l-a primit din greșeală i-a întărit suspiciunile. 

Acesta s-a dezlănțuit, noaptea trecută, și a bătut-o pe femeie până a lăsat-o fără suflare. 

Înainte de asta a vrut să-i aplice o altă corecție. I-a tăiat o ureche, apoi a continuat să o lovească până când femeia și-a dat sfârșitul chiar în fața lui. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, omul și-a făcut o cafea, apoi a anunțat Poliția de grozăvia pe care a făcut-o.

Pe acelaşi subiect

Pentru fapta sa, bărbatul riscă să îmbătrânească în spatele gratiilor.

Ştirea iniţială:

Polițiștii au reținut, noaptea trecută, un bărbat în vârstă de 52 de ani din orașul Motru, judeţul Gorj, acesta fiind suspect de comiterea infracțiunii de omor. 

Bărbatul a bătut-o pe iubita sa, în vârstă de 34 de ani, până a omorât-o. 

Din primele informaţii, se pare că gelozia ar fi fost motivul crimei. 

Presa locală scrie că bărbatul de 52 de ani muncea în Mehedinți și ajungea acasă la final de săptămână.

Femeia de 34 de ani ar fi vrut să trimită un SMS unui alt iubit, dar din greșeală i l-a trimis celui cu care era în casă și care de furie a ucis-o în bătaie.

Scandalul ar fi izbucnit pe la ora 2 dimineața, spun vecinii, care, de frică, nu au anunțat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Gorj! Un bărbat i-a TĂIAT URECHEA iubitei, apoi a omorât-o în bătaie. Din cauza unui SMS trimis greşit ...