Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţişti TĂIAŢI şi MUŞCAŢI în Ciorogârla! Atacatorul a vrut să-şi VIOLEZE fiica vitregă. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE

Doi poliţişti din Ciorogârla au ajuns spital după ce au încercat să aplaneze un conflict iscat de un scandalagiu. Oamenii legii au răspuns la un apel la 112.

de Veronica Micu

la 31.07.2017 , 16:52

Update ora 14:03 - Bărbatul suspectat că a atacat doi poliţişti din Ciorogârla a fost prins. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Ilfov, a fost depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit că ar fi ultragiat doi polițiști, care au intervenit la o sesizare.

"În fapt, în noaptea de 30/31 iulie a.c.,  în jurul orei 0230, poliţiştii ilfoveni au fost sesizaţi de către o tânără, de 15 ani, că ar fi fost victima unei infracțiuni.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, doi dintre aceştia fiind ultragiaţi de către persoana bănuită de comiterea faptei.

Pe acelaşi subiect

Ulterior comiterii ultrajului, bărbatul a fugit, fiind depistat de poliţişti astăzi, în jurul orei 1200, pe raza municipiului Bucureşti, zona Păcii.

Cercetările sunt efectuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu", se mai arată în comunicat.

Update ora 13:05 - Ies la iveală noi detalii şocante în cazul celor doi agenţi răniţi noaptea trecută în Ciorogârla. Potrivit mediafax.ro, bărbatul care i-a atacat pe poliţişti ar fi încercat să-şi violeze fiica vitregă în vârstă de 15 ani.

Adolescenta ar fi sunat la 112, după ce concubinul mamei sale ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Cei doi polițiștii trimiși la fața locului au fost întâmpinați de tatăl vitreg al fetei, cunoscut cu antecedente de furt și tâlhărie.

Individul nu a vrut nici în ruptul capului să fie legitimat de oamenii legii, care i-au cerut să meargă la secția de Poliție din localitate.

Omul a devenit agresiv atunci când polițiștii au încercat să-l imobilizeze, a spart un pahar și l-a tăiat pe unul dintre agenți la mână, iar pe celălalt l-a mușcat.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a reușit să fugă și este căutat de Poliție. Procurorii au demarat o anchetă pentru ultraj și tentativă de viol.

Ştirea iniţială:

Doi poliţişti din Ciorogârla au ajuns spital după ce au încercat să aplaneze un conflict iscat de un scandalagiu. Oamenii legii au răspuns la un apel la 112.

Iniţial, poliţiştii nu l-au găsit pe bărbat la adresa respectivă.

A doua oară însă, bărbatul, care se afla în stare avansată de ebrietate, era în curtea casei şi i-a atacat pe agenţi cu o sticlă spartă.

Ambii agenţi au fost tăiaţi, ajungând cu răni grave la Spitalul Municipal din Capitală. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Poliţişti TĂIAŢI şi MUŞCAŢI în Ciorogârla! Atacatorul a vrut să-şi VIOLEZE fiica vitregă. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE