Antena Meniu Search
x

Un pretins medic ginecolog din Capitală şi-a VIOLAT pacientele şi a filmat tot! DETALII MONSTRUOASE dezvăluite de procurori

Un anunț de angajare postat pe internet s-a dovedit a fi, pentru un pretins psiholog ;i medic ginecolo în vârstă de 50 de ani din București, ocazia perfectă pentru satisfacerea unor plăceri sexuale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2017, 14:33

Un anunț de angajare postat pe internet s-a dovedit a fi, pentru un pretins psiholog şi medic ginecolog în vârstă de 50 de ani din București, ocazia perfectă pentru satisfacerea unor plăceri sexuale.

În urmă cu câteva zile, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au emis rechizitoriul prin care au dispus "trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului Bogdan Giuseppe, cercetat pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

- o infracțiune de exercitare fără drept a profesiei de medic în formă continuată,

- 31 de infracțiuni de viol, 

Pe acelaşi subiect

- 23 de infracțiuni de agresiune sexuală 

- 48 de  infracțiuni de violare a vieții private, 

- 8 infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, 

- o infracțiune de deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, 

- o infracțiune de falsificare de valori străine, 

- o infracțiune de punere în circulație de valori străine falsificate".

Din rechizitoriu reiese că, în perioada 2016 - februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. 

După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, bărbatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuși. 

92 de femei au călcat pragul cabinetului pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii. 

Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind în fapt suspendat din această profesie, dar în același timp și medic ginecolog, calitate pe care nu a deținut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituții în domeniul siguranței naționale. 

"După supunerea victimelor la un pretins examen psihologic, inculpatul își declina și calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele. În acest mod inculpatul își convingea victimele să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluționare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind în fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale", susţin procurorii. 

Pretinsele controale ginecologice se desfășurau în fața mai multor camere video, Bogdan Giuseppe făcându-și o veritabilă arhivă de materiale pornografice.

Ulterior consultului, contacta victimele din partea pretinsului angajator și le explica faptul că nu fuseseră angajate, întrucât alte persoane se descurcaseră mai bine. 

"Totodată, la cabinetul inculpatului au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susține calitățile pe care pretindea că le deține, dar și instrumente pe care le deținea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat și deținut în vederea punerii în circulație suma de 6200 USD, în bancnote de 100 USD", se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un pretins medic ginecolog din Capitală şi-a VIOLAT pacientele şi a filmat tot! DETALII MONSTRUOASE dezvăluite de procurori