Antena Meniu Search
x

Video Crimă la bâlci, în Suceava. Un angajat al parcului de distracții a fost omorât de clientul care nu voia să plătească biletul: "Sunteţi nebuni?"

Crimă la bâlci, în parcarea mall-ului din Suceava. Un angajat a fost înjunghiat mortal de un individ care nu voia să plătească joaca la aparatul de box. La scenele teribile au fost martori zeci de oameni veniţi să se distreze.

de Angela Bertea

la 25.06.2022, 19:24

Vezi și

Scenele sunt filmate seara trecută în parcul de distracţii din Suceava. În mijlocul oamenilor veniţi la bâlci, un bărbat zace într-o baltă de sânge, întins pe jos. Este înjunghiat în abdomen. Lângă el câţiva oameni încearcă să îi acorde primul ajutor şi cer poliţiştilor să sune la 112. Într-un final, cineva sună la salvare. 

Angela Bertea, reporter Observator: La momentul agresiunii, zeci de oameni se aflau în parcul de distracție. În această zonă a fost înjunghiat, iar agresorul s-a făcut nevăzut. 

Din păcate, la spital, medicii nu l-au mai putut salva. Victima avea 37 de ani şi era angajat la un aparat din bâlci. Martorii spun că altercaţia ar fi pornit din senin din cauza unor neînţelegeri la aparatul de box. 

Reporter: Au mai venit aici în zonă, au mai făcut scandal? 

Pe acelaşi subiect

Patronul victimei: Da, au mai fost şi serile trecute. Veneau aproape în fiecare seară, voiau gratis. Am încercat să aplanăm tot timpul, adică îi mai dădeam gratis. 

În timpul conflictului individul recalcitrant a scos cuţitul şi a lovit la întâmplare. Un alt angajat al complexului a fost rănit la mână. Agresorul a fost dus şi el la spital 

Dan Teodorovici, medic urgențe: Ulterior, în cursul dimineții a fost adus și presupusul agresor care declara că a fost lovit în cursul nopții, dar nu s-a identificat nicio leziune care să necesite internarea și a plecat însoțit de poliție.

Cine este suspectul?

Suspectul este un tânăr de 26 de ani şi îşi va petrece noaptea după gratii. 

Bărbat: Am stat aseară până la ora 4 la Poliţie să-l identifice după camere. La 6:30 am auzit că l-au prins. Spune că nu e el. Că nu a dat el cu cuţitul. 

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. 

Suspectul va ajunge mâine în faţa judecătorilor care l-ar putea trimite după gratii cel puţin 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Crimă la bâlci, în Suceava. Un angajat al parcului de distracții a fost omorât de clientul care nu voia să plătească biletul: "Sunteţi nebuni?"