Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă în Norvegia. Un român de 20 de ani ar fi ucis o tânără în Oslo, apoi a intrat cu maşina pe contrasens, într-o dubă

Un român în vârstă de 20 de ani este acuzat de crimă și tentativă de crimă în Norvegia. Băiatul ar fi omorât o tânără într-un apartament din Hellerud, în Oslo, după care s-ar fi urcat la volan și ar fi provocat un accident, intrând cu mașina pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2021, 11:33

Aseară, românul a fost audiat de poliție, scrie cotidianul norvegian ITromsø"Nu vom face mai multe declarații decât după terminarea audierilor, cel mai probabil mâine dimineață", a anunțat Anne Alræk Solem, șefa diviziei omucideri din cadrul Poliției Oslo. Vezi VIDEO cu declaraţiile aici

Primele date din anchetă arată că, marți dimineață, în jurul orei 7.00, poliția a găsit o femeie moartă într-un apartament din Hellerud, Oslo. Oamenii legii au ajuns la adresa respectivă, în urma unui accident rutier. Un tânăr de 20 de ani, român, a intrat cu maşina pe contrasens, pe autostrada E6, în Eidsvoll, unde s-a ciocnit frontal cu o autoutlitară.

Martin Benedikt Sjue / Eidsvoll Ullensaker Blad / NTB / itromso.no

Poliţia a descoperit crima după accidentul de pe autostradă

Pe acelaşi subiect

Coliziunea frontală s-a produs la Morskogen, lângă granița dintre Viken și Innlandet, iar verificările de la faţa locului i-au condus pe poliţişti la apartamentul din Oslo, unde se afla tânăra ucisă.

Terje Bendiksby / NTB / itromso.no

Anne Alræk Solem a declarat că între român şi fata respectivă a existat o relaţie, însă este prea devreme pentru concluziona natura ei. De asemenea, şefa de la Omoruri nu a vrut să dezvăluie cum a murit tânăra şi nici dacă erau mai multe persoane în apartament când a fost descoperit cadavrul.

Eirik Løkkemoen Bjerklund / ao.no

Potrivit jurnaliștilor de la ITromsø, femeia găsită moartă era cetăţean norvegian, iar rânărul român nu are antecedente penale. Cotidianul mai precizează că, în urma accidentului de pe autostrada E6, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită. Au fost doar pagube materiale. Cu toate acestea, românul de 20 de ani este acuzat de tentativă de omor în legătură cu accidentul. Poliția a obținut înregistrări video marți după-amiază și a audiat martorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Norvegia. Un român de 20 de ani ar fi ucis o tânără în Oslo, apoi a intrat cu maşina pe contrasens, într-o dubă