Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a omorât în bătaie iubita gravidă în 3 luni, în Vrancea. Frate: "M-a sunat... Băi băiete, treaba-i proastă. A băut o cafea și a murit"

O crimă oribilă a zguduit liniştea unui sat din judeţul Vrancea. O gravidă în trei luni a fost omorâtă în bătaie de iubit. Iniţial individul a sunat la 112 şi a spus că femeii i s-ar fi făcut rău. Medicii au găsit-o însă fără suflare şi, pentru că li s-a părut suspect, au alertat poliţiştii. Medicii nu au mai putut salva nici pruncul.

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 20:26

Vezi și

Între cei doi a început o ceartă. La un moment dat, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească. Femeia a rămas inconştientă pe podea. A fost momentul în care agresorul a sunat la 112 şi a a chemat ambulanţa. Atât medicilor, cât şi rudelor le-a spus că pur şi simplu a leşinat.

„M-a sunat, băi unde eşti. Băi băiete, treaba-i proastă. A baut o cafea și a căzut jos și a murit”, a povestit fratele bărbatului, fiind primul pe care agresorul l-a contactat. Medicii au găsit-o pe femeia de 32 de ani fără suflare. Din păcate, nici fătul nu a supravieţuit. Rudele şi vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate, chiar dacă suspectul a mai avut o condamnare pentru omor. A fost eliberat în urmă cu 4 ani, după alţi zece petrecuţi în închisoare.

Vecin: Nu am auzit nimic, muzică cântând şi atât.

Reporter: Îl vedeaţi aşa în stare de crimă?

Pe acelaşi subiect

Vecin: Nu-l vedeai, că de băut nu bea.

„Se ințelegeau bine, ce sa zic. Plecam la muncă, veneam, ii vedeam bine pe amandoi, nu certați”, spune o altă rudă a celor doi.

Bărbatul a fost reținut cu propunere de arestare preventivă

Poliţiştii au ajuns la concluzia că decesul femeii a survenit în urma unor lovituri. Aşa că individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a omorât în bătaie iubita gravidă în 3 luni, în Vrancea. Frate: "M-a sunat... Băi băiete, treaba-i proastă. A băut o cafea și a murit"