Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă, scoasă la iveală de un incendiu, în Mehedinţi. Un bărbat le-a mărturisit poliţiştilor veniţi la intervenţie că a ucis un om pe o stradă din apropiere

Situaţie halucinantă, demnă de un scenariu de film, în judeţul Mehedinţi. Un incendiu provocat intenţionat de un bărbat a scos la iveală o crimă. Piromanul a dat foc uşii unui apartament din Drobeta-Turnu Severin, iar atunci când salvatorii au sosit la faţa loclului, acesta le-a mărturisit că a ucis un om pe o stradă din oraş.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2022, 10:24

Vezi și

Totul s-a întâmplat vineri dimineaţă, puţin după ora 7. Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin serviciul unic de urgență 112, despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin.

A ucis, apoi a mers să dea foc unui apartament

În momentul în care poliţiştii au sosit la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus acestora că a omorât un alt bărbat pe o stradă din apropiere, iar apoi tot el a provocat incendiul de la uşa apartamentului unui alt prieten.

Imediat oamenii legii au început verificările şi au identificat un cadavru în locul menționat de piroman. Victima este un bărbat de 46 de ani, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. Se pare că decesul a survenit în urma unor lovituri de cuțit.

Pe acelaşi subiect

Presupusul ucigaş spune că locuieşte acolo unde a produs crima ,de 6 ani, de când a ieşit din închisoare şi că are pe acea adresă şi un buletin provizoriu. Cel ucis ar locui în acelaşi loc de la începutul pandemiei, unde a fost adus în carantină pentru că nu avea o locuinţă stabilă şi fiindcă prezenta mai multe probleme de sănătate ar fi fost lăsat să stea acolo.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recidivist şi ar mai fi fost condamnat tot pentru crimă în trecut. Ieşise din spatele gratiilor în urmă cu aproximativ cinci ani.

"Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin SNUAU 112,  despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin.  La sosirea polițiștilor la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus polițiștilor că a ucis un bărbat pe Serpentina Roșiori. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat decedat, de 46 de ani. În cauză, se efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.", transmite IPJ Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă, scoasă la iveală de un incendiu, în Mehedinţi. Un bărbat le-a mărturisit poliţiştilor veniţi la intervenţie că a ucis un om pe o stradă din apropiere