Antena Meniu Search
x

Patru membri ai unei familii, găsiţi morţi într-o livadă, după ce au fost răpiţi în Statele Unite. Un bebeluş de opt luni printre victime

Tragedie în Statele Unite, unde o familie întreagă de indieni a fost ucisă, după ce a fost răpită. Cei patru au fost luaţi sub ameninţarea armei din California, în cursul zilei de luni. Aceştia au fost găsiţi fără viaţă într-o livadă.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 11:32

„Cele mai mari temeri ale noastre au fost confirmate”, a declarat șeriful Vern Warnke, fără să ofere prea multe informaţii despre când se crede că ar fi fost ucişi. Cele patru victime au fost găsite de un muncitor agricol una aproape de celălaltă, informează The Independent.

Patru oameni ucişi fără motiv

În cursul zilei de miercuri, autoritățile au publicat imagini cu momentul în care familia a fost răpită sub amenințarea armei, chiar de la locul de unde aceasta deţinea o afacere. Imaginile camerelor de supraveghere arată cum un suspect mascat îi conduce pe frații Amandeep Singh, 39 de ani, și Jasdeep Singh, 36 de ani, dintr-o clădire, cu mâinile legate la spate.

Camionul pleacă, însă, se întoarce câteva minute mai târziu, când soția lui Jasdeep, Jasleen Kaur, în vârstă de 27 de ani, și copilul lor, de opt luni, Aroohi Dheri, sunt scoţi şi ei afară din clădire. Şeriful Vern Warnke susţine că cei patru au fost răpiţi de un tâlhar condamnat care a încercat să se sinucidă la o zi după răpiri.

Pe acelaşi subiect

Autoritățile spun că ar fi vorba de Jesus Salgado, în vârstă de 48 de ani, care a fost reţinut şi care se află în stare critică. Warnke a adăugat că Salgado a vorbit cu poliția. „Nu există cuvinte în acest moment pentru a descrie furia pe care o simt și lipsa de sens a acestui incident. Am spus-o mai devreme: există un loc special în iad pentru acest tip”, a completat şeriful.

Autoritățile nu au stabilit încă motivul răpirii. „Avem o familie întreagă distrusă și pentru ce? Nu știm încă”, a mai spus Warnke. Șeriful a adăugat că familiile victimelor au fost anunțate despre moartea celor patru. „Sperăm că acum pot avea cel puțin un fel de închidere. Nu este închiderea la care sperau.”

Rudele familiei din India nu le vină să creadă tragedia prin care trebuie să treacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Patru membri ai unei familii, găsiţi morţi într-o livadă, după ce au fost răpiţi în Statele Unite. Un bebeluş de opt luni printre victime