Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Florida și-a pus capăt zilelor, în fața celor trei copii, după ce și-a ucis soția. Cei doi s-au certat din cauza educației copiilor

Un bărbat de 31 de ani din Florida și-a tăiat gâtul în fața copiilor săi, chiar după ce și-a înjunghiat soția, după ce s-au certat privind educația unuia dintre copiii lor.

de Redactia Observator

la 20.10.2022 , 12:23

Poliția a găsit-o pe Byanca Cruz, în vârstă de 26 de ani, moartă în casa unde locuia, din comitatul Volusia, Florida, luni seară, după ce unul din băieții lor, în vârstă de 10 ani, a mers la vecinul său pentru a-i cere ajutor. Ttăl său vitreg și-a pus capăt zilelor, la doar câteva clipe după ce și-a înjunghiat soția în mod brutal, relatează Mirror.

Copiii erau de față în momentul în care bărbatul a recurs la atacul brutal

Tatăl vitreg al băiatului, Oscar Salazar, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit atunci cu răni la gât, iar mai târziu a murit la spital. Trei copii se aflau în proprietate în casă în acel moment, doi dintre ei fiind copiii bărbatului. Anchetatorii cred că el a înjunghiat-o pe Byanca de mai multe ori după o ceartă pe tema modului în care ea l-a disciplinat pe copilul lor de 5 ani. 

Articolul continuă după reclamă

„Aceasta este cu adevărat, într-adevăr o poveste sfâșietoare. Este greu de imagina ceea ce tocmi s-a întâmplat, mai ales când te uiți la cei trei copii implicați, un copil de 10 ani, un copil de 5 ani și unul de 2 ani, care au rămas fără mama lor", a declarat șeriful din comitatul Volusia, Mike Chitwood.

Niciunul dintre copii nu ar fi fost rănit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un bărbat din Florida și-a pus capăt zilelor, în fața celor trei copii, după ce și-a ucis soția. Cei doi s-au certat din cauza educației copiilor