Meniu LIVE
Search
x

Video Crimă sălbatică la Brăila. Victimă înjunghiată de peste 100 de ori, cu două cuţite

O crimă teribilă a îngrozit locuitorii din Mohreanu, judeţul Brăila. Un localnic a fost găsit mort în casă, înjunghiat mortal, însă nimeni nu bănuia ferocitatea cu care agresorul şi-a ucis victima.

De Cristian Ionescu la 17.02.2021, 18:48
Vezi și

Agresorul a folosit două cuţite, cu care a dat peste 100 de lovituri

"Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul că l-a găsit decedat, în locuință, pe un consătean, în vărstă de 51 de ani, care prezenta urme de violență pe zona corpului. În acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea exclusivă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt", informau autorităţile imediat după descoperirea cadavrului.

Criminalul a fugit, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă.

La efectuarea necropsiei, medicii legişti au putut să observe ferocitatea atacului şi numărul foarte mare de lovituri de cuţit aplicat victimei, constatând că atacatorul ar fi folosit chiar două cuţite, pentru a-şi ucide victima.

Victima şi agresorul se cunosc. Sătenii spun că cei doi obişnuiau să bea împreună şi nu ar fi fost prima dată când cei doi s-ar fi luat la bătaie, după ce s-au îmbătat.

Însă, în noaptea fatidică, agresorul în vârstă de 48 de ani ar fi băut peste măsură, iar cea mai mică neînţelegere dintre cei doi a dus la crimă.

Poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Crimă sălbatică la Brăila. Victimă înjunghiată de peste 100 de ori, cu două cuţite