Antena Meniu Search
x

Bărbat ridicat şi dus la audieri în cazul triplei crime de la Satu Mare. Suspectul nu a putut să spună ce căuta în Apa, fiind văzut în localitate și în ziua asasinatului

Ancheta în cadrul triplei crime de la Satu Mare avansează rapid. Astfel, un bărbat de etnie romă, cu domiciliul în Botoșani, a fost ridicat şi dus la audieri.

Bărbat ridicat şi dus la audieri în cazul triplei crime de la Satu Mare. Suspectul nu a putut să spună ce căuta în Apa, fiind văzut în localitate și în ziua asasinatului

Ancheta în cadrul triplei crime de la Satu Mare avansează rapid. Astfel, un bărbat de etnie romă, cu domiciliul în Botoșani, care nu a putut să justifice cu ce treaba a venit în localiatte, a fost identificat de forțele de ordine pe raza comunei, fiind audiat în legătură cu uciderea familiei Rentea. 

Se pare că bărbatul nu și-ar fi justificat prezența în zonă, existând o presupunere că ar fi fost în localitate și în ziua tragediei. Informația nu a fost confirmată de către polițiști sau procurori, dar surse au precizat pentru presa locală că individul a fost adus de către polițiști.

Oamenii legii ar încerca să vadă dacă individul ar avea o legătură cu uciderea celor trei persoane și care ar putea fi gradul său de implicare în toată această poveste.

De asemenea, ar fi fost ridicat și un alt bărbat în zona Gării CFR din Cluj-Napoca, despre care se presupune că ar avea legătură cu tragedia de la Apa. 

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au un suspect principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc, scrie presa locală, despre care ar exista informații că s-ar afla încă în municipiu.

Zeci de polițiști şi agenţi în civil au descins în mai multe locații din oraş, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine şi ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Mai mult decât atât, autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit presei locale, tânărul are datorii mari și obișnuia să piardă sume importante de bani la jocurile de noroc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbat ridicat şi dus la audieri în cazul triplei crime de la Satu Mare. Suspectul nu a putut să spună ce căuta în Apa, fiind văzut în localitate și în ziua asasinatului