Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri din ancheta triplei crime din Satu Mare. Anchetatorii iau în calcul inclusiv ca cineva din cadrul familiei să fi comis omorul

Potrivit procurorilor, deocamdată nu se exclude niciun scenariu. Jaf surprins în casă, răzbunare sau cineva din cadrul familiei lor.

Dezvăluiri din ancheta triplei crime din Satu Mare. Anchetatorii iau în calcul inclusiv ca cineva din cadrul familiei să fi comis omorul

Deşi poliţiştii ar avea deja un suspect principal, bănuit de triplul asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, în persoana unui tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc, anchetatorii nu exclud nicio pistă în acest caz.

Astfel, potrivit procurorilor, deocamdată nu este exclus niciun scenariu. Jaf surprins în casă, răzbunare sau cineva din cadrul familiei lor care să fi recurs la crimă. Există un cerc de suspecţi şi se fac audieri. De asemenea, înca sunt în teren poliţiştii, care încearcă să probeze scenarii, s-au efectuat şi percheziţii. S-au chemat la audieri şi rude, dar asta nu înseamnă că respectivele persoane sunt bănuite. De 48 de ore, anchetatorii lucrează neîncetat pentru construcţia acestui complicat puzzle.

În privinţa tânărului de 35 de ani, considerat a fi suspect principal, zeci de polițiști şi agenţi în civil au descins în mai multe locații din oraş, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine şi ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Mai mult decât atât, autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă. 

Potrivit presei locale, tânărul are datorii mari și obișnuia să piardă sume importante de bani la jocurile de noroc. 

Tripla crimă a avut loc acum două seri în localitatea Apa din judeţul Satu Mare. 

Prima ar fi fost ucisă o bătrână din locuinţă, Viorica Apan (soacra), în vârstă de 80 de ani. Gheorghe Rentea (59 ani) a fost ucis în timp ce încerca să bage maşina în garaj, iar Niculina Rentea (56 ani) a fost omorâtă pe scările de la intrare, femeia neapucând nici măcar să pună piciorul în casă. A fost găsită căzută pe trepte, strângând o pungă de portocale în braţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri din ancheta triplei crime din Satu Mare. Anchetatorii iau în calcul inclusiv ca cineva din cadrul familiei să fi comis omorul