Antena Meniu Search
x

Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: "O murit fraieru'!"

Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: "O murit fraieru'!", se aude pe înregistrare audio cum îi spune el unui cunoscut.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.02.2019, 10:36

Marius Rusu
Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: "O murit fraieru'!" - Observator.tv

Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: "O murit fraieru'!", se aude pe înregistrare audio cum îi spune el unui cunoscut.

A fost făcută publică o înregistrare audio în care autorul omorului din fața clubului medieșean Serabeva vorbeşte la telefon, imediat după crimă. Marius Rusu, tânărul recidivist care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019, rămâne în continuare după gratii.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție cu acesta chiar în noaptea crimei, la puţin timp după tragedia din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Criminalul spune că nu e speriat de moartea lui Marius Faghiura Andrei și că știa că urmează să fie arestat în scurt timp.

În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune "O vrut să mă omoare ei pe mine." iar la finalul mesajelor,  râzând criminalul spune "Unde să ieșim? Şi pe mine mă caută garda."

Pe acelaşi subiect

"Cred că o murit fraieru ăla , băgamia-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Bagami-as p… în gura lor de zdrente…  mă caută garda." se aude pe înregistrare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: "O murit fraieru'!"