Antena Meniu Search
x

Autorul triplei crime din Stoeneşti a avut parte de un sfârşit groaznic. Detalii din anchetă

Sinuciderea lui Pavel Laurenţiu Durleci, autorul triplei crime de la Stoeneşti, din aprilie 2016, e anchetată de procurorii şi poliţiştii din Argeş.

Autorul triplei crime din Stoeneşti a murit prin asfixie mecanică în urma ingerării unor lichide - Observator

Sinuciderea lui Pavel Laurenţiu Durleci, autorul triplei crime de la Stoeneşti, din aprilie 2016, e anchetată de procurorii şi poliţiştii din Argeş. Tânărul de 20 de ani a fost găsit în stare gravă, în Penitenciarul Colibaşi, unde executa pedeapsa de închisoare pe viaţă. A murit la Spitalul Judeşean Argeş.

Potrivit surselor din anchetă, criminalul de la Stoeneşti a fost transportat pe 27 decembrie, la spital, în stop cardiorespirator. Decesul său a fost declarat vineri noaptea.

Diagnosticul medicilor a fost asfixiere mecanică, în urma ingerării unor lichide. Practic, tânărul ar fi murit înecat cu un lichid.

Anchetatorii tratează cazul ca o moarte suspectă, însă prima ipoteză pe care o iau în calcul este cea a unei sinucideri.

Pavel Laurenţiu Durleci a fost condamnat pe 2 octombrie la închisoare pe viaţă şi la plata a 340 de mii de Euro pentru tripla crimă pe care a comis-o. În aprilie 2016, şi-a ucis iubita de 17 ani, cu care avea un copil, pe tatăl şi pe bunicul acesteia. Şi-a înjunghiat victimele cu o baionetă, drept răzbunare pentru că fata, care îi era şi rudă, îl părăsise şi se mutase la părinţi.

Criminalul a contestat decizia de condamnare pe viaţă. Primul termen al recursului urma să aibă loc pe 31 ianuarie 2017, la Curtea de Apel Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Autorul triplei crime din Stoeneşti a avut parte de un sfârşit groaznic. Detalii din anchetă