Antena Meniu Search
x

Criminalii lui Răzvan Sîrbu şi-au aflat sentinţa! Tânărul român de 21 de ani a fost omorât cu satârul şi abandonat într-un parc din Marea Britanie (Video)

Alex Macdonald și Charlie White, ambii de 19 ani, au fost condamnaţi la închisoare pentru uciderea românului în vârstă de 21 de ani, Razvan Sirbu.

Alex Macdonald și Charlie White, ambii de 19 ani, au fost condamnaţi la închisoare pentru uciderea românului în vârstă de 21 de ani, Razvan Sirbu.

Macdonald l-a lovit pe Răzvan Sîrbu cu o bucată de lemn de câteva zeci de ori, în timp ce White l-a căsăpit pe român cu un satâr. L-a lovit de şase sau şapte ori. 

Pentru faptele lor, Alex Macdonald a fost condamnat la închisoare pe viață, cu un termen minim de 18 ani, în timp ce White a primit 16 ani de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat pe 7 mai 2017, atunci când trupul lui Răzvan Sîrbu a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele într-un parc din Kent, Marea Britanie.

În fața procurorului, Alex Macdonald a declarat că luase cocaină cu puțin timp înainte de faptă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a negat că motivul atacului a fost acela că ”nu îi plac străinii”, ci pentru a se apăra. 

"A fost ca să ne apărăm, nu a fost de fapt un atac", a declarat tânărul britanic în fața instanței, care a precizat, ulterior, că White l-a lovit pe român cu un satâr.

Poliţia a stabilit că Răzvan Sîrbu a fost bătut cu sălbăticie, suferind multiple fracturi craniene  fracturi craniene, dar şi mai multe coaste şi oase rupte.

Cine a fost Râzvan Sîrbu

Răzvan Sîrbu a plecat în Marea Britanie în toamna anului 2016, pentru a-și căuta un loc de muncă, însă nu a reușit.

Românul de 21 de ani trăia într-un cort la marginea unei păduri din Kent. De mai multe ori a fost internat la centrul destinat persoanelor fără adăpost din localitatea Tovil, în sud-estul Angliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalii lui Răzvan Sîrbu şi-au aflat sentinţa! Tânărul român de 21 de ani a fost omorât cu satârul şi abandonat într-un parc din Marea Britanie (Video)