Antena Meniu Search
x

O tânără de 25 de ani a spulberat cu maşina un grup de patru elevi, la Nepos, în Bistriţa-Năsăud! Copiii mergeau spre şcoală

Scene de groază, astăzi, în Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud. O tânără de 25 de ani a intrat cu maşina într-un grup de elevi care mergeau spre şcoală.

O tânără de 25 de ani a spulberat cu maşina un grup de patru elevi, la Nepos, în Bistriţa-Năsăud

Scene de groază, în această dimineaţă, în localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud. O tânără de 25 de ani a intrat cu maşina într-un grup de elevi care mergeau la şcoală.

Patru copii au fost răniţi în urma impactului. Tinerii sunt conştienţi, iar rănile suferite nu sunt grave.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, alarma a fost dată la 112, un apel anunţând că un minor de 15 ani, care circula ca pieton pe DN 17, a fost lovit de o maşină. El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Bistriţa-Năsăud.

Se pare că adolescentul nu circula singur, făcând parte dintr-un grup, însă restul copiilor şi-au continuat drumul către şcoală.

Odată ajunşi la şcoala din Nepos, cadrele didactice au constatat că alţi trei copii au nevoie de îngrijiri medicale şi au anunţat Salvarea. În total, patru copii au fost transportaţi la spital, dar sunt conştienţi, iar potrivit medicilor, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de o tânără de 25 de ani care circula pe DN 17, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind grupul de copii. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aveţi deja sau vă gândiţi să vă luaţi un al doilea job, ca să faceţi faţă scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 25 de ani a spulberat cu maşina un grup de patru elevi, la Nepos, în Bistriţa-Năsăud! Copiii mergeau spre şcoală