Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Criminalul dentistei din Brăila, scos din arest și dus acasă pentru ultima dată. Procurorii i-au pus sechestru pe imobil

O nouă etapă în ancheta morții dentistei din Brăila, ucisă în vară, în cabinetul său. Principalul suspect a fost scos astăzi din arest, pentru câteva ore, şi dus acasă, pentru a asista la punerea sub sechestru a casei sale, aşa cum prevede procedura. 

de Adrian Obreja

la 02.10.2024 , 13:33

Ancheta în cazul omorului de la Brăila avansează, în sensul că procurorii i-au adus deja la cunoștință principalului suspect, care este arestat preventiv, alte acuzații precum tâlhărie. Marcel Mihai i-a luat telefonul doctoriței ucise în propriul cabinet și cardul bancar de pe care a scos bani.

Sechestru pe imobil

Ancheta avansează în sensul în care astăzi s-a luat decizia punerii sub sechestru asigurator al imobilului în care locuia acesta împreună cu soția și cei șase copii. A fost astăzi dus la locuința lui, flancat de mascați, pentru a fi prezent la această procedură conform legii.

Vezi și

Atât la sosire, cât și la plecare, principalul suspect în cazul omorului de la Brăila a ținut să menționeze că este nevinovat în tot acest dosar. Avocatul său spune că nu a reușit să vadă toate probele din dosar, imaginile de pe camerele de supraveghere, surprinse în oraș în diferite puncte. Vorbea avocatul despre o serie de fișiere care pur și simplu nu se pot deschide. Abia după verificarea probelor, principalul suspect va da o declarație completă în fața procurorului.

A fost pus sechestru asigurator pentru că rudele doctoriței ucise în vara acestui an s-au constituit parte civilă în acest dosar, vorbim despre părinți și soțul medicului dentist, care cer daune morale și materiale de aproximativ un milion de euro fiecare. 

Reamintim că, în vara acestui an, Marina Gavril, medic stomatolog, a fost ucisă în propriul cabinet în Brăila, iar aproape o săptămână criminalul a fost căutat de anchetatori. În tot acest timp, el se plimba liber prin oraș. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Criminalul dentistei din Brăila, scos din arest și dus acasă pentru ultima dată. Procurorii i-au pus sechestru pe imobil