Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce a ucis-o pe dentistă. Procurorii iau în calcul un omor plătit

Un infractor periculos, recidivist cu ani grei de închisoare, este principalul suspect în cazul uciderii dentistei din Brăila. Individul de 40 de ani abia fusese eliberat condiţionat din închisoare. A încercat să scape de trecutul său violent, schimbându-şi numele de trei ori în ultimii ani. Anchetatorii au refăcut filmul crimei, iar detaliile sunt înfiorătoare. A ucis în 33 de secunde şi a acţionat după un plan minuţios. Procurorul ia în calcul inclusiv varianta unui asasinat la comandă. 

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 19:25

El este presupusul criminal al medicului stomatolog. Are un trecut infracţional stufos iar asta i-a şi ajutat pe anchetatori să ajungă la el. Bărbatul de 40 de ani avea deja amprentele în sistem. 

"Aveţi ceva să spuneţi acum?", îl întreabă un reporter.

"Minciuni, minciuni!", răspunde suspectul.

Articolul continuă după reclamă

După 4 zile de la uciderea doctoriţei Marina Gavril, când au avut suficiente probe împotriva lui, l-au ridicat de pe stradă. "ADN-ul prelevat de la victimă, care a fost identificat ca fiind al lui. Din materialul biologic extras de sub unghie d ela victimă, care este probă indubitabilă", explică Ionel Gâlcă, prim procuror.

Pe acelaşi subiect

Individul ar fi premeditat totul

A plecat de la Galaţi cu un taxi, a venit în Brăila, şi-a schimbat hainele pe parcursul traseului până la cabinetul stomatologic. Ajuns în faţa cabinetului, individul şi-a pus planul în aplicare, spun anchetatorii. Întâi a intrat în bloc doar ca să se asigure că doctoriţa este singură. A ieşit, a aşteptat două minute afară şi a mers din nou, în clădire. Ar fi avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a o ucide cu un cuţit. 

Femeia a încercat să se apere, dar nu a avut nicio şansă. Asasinul a ieşit rapid din cabinet, pregătit să-şi şteargă urmele. "A urmat un traseu până în zona gării, iar şi-a schimbat hainele, adidaşii, haina cu care a fost îmbrăcat, le-a aruncat, le-am identificat", spun procurorii.

În aceeaşi zi, presuspusul ucigaş e văzut cum intră într-o sală de jocuri, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dentista Marina Gavril a fost găsită fără suflare abia după 5 ore de către femeia de serviciu, alertată de soţ căruia nu-i mai răspundea la telefon. Nu se ştie momentan care este motivul crimei. Principalul suspect stătea în chirie într-un apartament aproape de cabinetul doctoriţei. Anchetatorii iau în calcul inclusiv un omor la comandă. În faţa anchetatorilor, bărbatul a refuzat să facă declaraţii. 

Cine este presupusul criminal

Individul fusese liberat condiţionat în urmă cu jumătate de an. "Infracţiunile sunt comise în Germania şi Franţa, foarte multe. Infracţiuni cu violenţă. El era urmărit internaţional, în baza unor mandate internaţionale a fost arestat. Dacă nu mă înşel avea ceva cu furt cu violenţă şi uz de armă", adaugă procurorul Ionel Gâlcă.

Individul şi-a schimbat numele de familie de trei ori până acum. Unul dintre ele a fost Măcelaru. Familia bărbatului cercetat acum pentru omor are altă variantă. "Bărbatul ei a omorât-o, a ameninţat-o pe facebook. A plătit asasini ca s-o omoare să-i rămână averea. El şi-a scos o măsea, nu e criminalul", susţine familie suspectului

Până acum, arma crimei și telefonul victimei, singurul obiect luat din cabinet, nu au fost găsite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce a ucis-o pe dentistă. Procurorii iau în calcul un omor plătit