Antena Meniu Search
x

Criminalul Ionel Lepa rămâne în spital încă 2-3 zile. E singur într-un salon, păzit de mascaţii SIAS

Criminalul Ionel Lepa rămâne în spital încă 2-3 zile. E singur într-un salon, păzit de mascaţii SIAS, după ce a fost operat şi din corp i-au fost scoase două gloanţe.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.06.2019, 17:21

Ionel Marcel Lepa a ucis un poliţist
Criminalul Ionel Lepa rămâne în spital încă 2-3 zile. E singur într-un salon, păzit de mascaţii SIAS - Captură video

Criminalul Ionel Lepa rămâne în spital încă 2-3 zile. E singur într-un salon, păzit de mascaţii SIAS, după ce a fost operat şi din corp i-au fost scoase două gloanţe.

Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului Cristian Amariei, pe care l-a împuşcat mortal, la Recaş, a fost capturat marţi de dimineaţă şi transportat imediat la Spitalul Municipal din Timişoara. A fost operat de urgenţă, având în corp cele două gloanţe care l-au rînit, în confruntarea de duminică, cu poliţiştii.

Medicul Ovidiu Burlacu, şeful Secţiei de chirurgie toracică din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, a declarat, marţi, că Ionel Marcel Lepa a fost operat şi că nu i-a fost pusă în pericol viaţa, având în vedere că avea plăgi prin împuşcare.

"Are o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi şi nu i-au periclitat viaţa. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără să avem şi un orificiu de ieşire. Amândouă au fost recuperate şi urmează să se facă, probabil, o expertiză. Încă este în sala de operaţie. În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potenţial letal, dar stând două-trei zile de la producerea evenimentului, există un potenţial infecţios, cu un risc de septicemie şi pentru asta, două-trei zile probabil va rămâne la noi.", a declarat dr. Ovidiu Burlacu.

Pe acelaşi subiect

Criminalul e păzit de agenţi SIAS şi va fi preluat de o echipă de poliţişti din Timişoara. Managerul Spitalului Municipal Timişoara, medical Olimpia Oprea, a declarat că pacientul va fi singur într-un salon şi va fi sub pază. Nu doar ca să nu încerce să scape, ci şi pentru a fi protejat personalul spitalului, care-l îngrijeşte.

Ionel Marcel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost găsit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul Ionel Lepa rămâne în spital încă 2-3 zile. E singur într-un salon, păzit de mascaţii SIAS