Antena Meniu Search
x

Vecinii au distrus apartamentul unui proprietar, după ce au organizat pe bloc o groapă de gunoi!

Un caz de nepăsare extremă a avut loc la Târgu-Jiu. Apartamentul unui proprietar a fost distrus de vecinii care au organizat o groapă de gunoi, chiar pe bloc.

Un caz de nepăsare extremă a avut loc la Târgu-Jiu. Apartamentul unui proprietar a fost distrus de vecinii care şi-au făcut reparaţii şi au depozitat tot gunoiul pe tavanul omului. 

Omul locuiește în altă parte și când a ajuns la garsonieră și-a găsit tavanul căzut, iar în pereți apa infiltrată de ploaie. Când a urcat pe acoperiș, a văzut mormane de materiale de construcții rezultate din lucrările vecinilor la izolațiile de pe bloc. Din cauza greutății, tavanul

a început să cadă. Bărbatul a suferit un şoc atunci  când și-a văzut locuința într-un asemenea

hal.

A încercat să afle care este cauza prăbușirii locuinței sale și când a urcat pe bloc a văzut cum, în dreptul tavanului vecinii au format o groapă de gunoi, suficient de grea încât să-i distrugă apartamentul.

A căutat explicații la vecini, însă, nimeni nu i-a răspuns. În final, a anunțat autoritățile, care au precizat că se vor lua toate măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vecinii au distrus apartamentul unui proprietar, după ce au organizat pe bloc o groapă de gunoi!