Antena Meniu Search
x

Cum a fost prins românul suspectat că a omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova în Bulgaria

Românul suspectat că ar fi omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova în Bulgaria a fost prins de poliţişti întâmplător, după ce acesta ar fi avut un comportament ciudat.

Românul suspectat că ar fi omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova în Bulgaria a fost prins de poliţişti întâmplător, după ce acesta ar fi avut un comportament ciudat.

Potrivit presei din Bulgaria, românul, care deţine un paşaport emis de Republica Moldova, locuieşte în zona în care a fost găsit trupul jurnalistei, sâmbătă după-amiază.

Românul a fost reţinut de poliţişti şi este audiat de procurori, în timp ce se aşteaptă rezultatele unor analize ADN în baza unor probe prelevate de la locul crimei.

Suspectul român a fost prins de poliţişti datorită comportamentului său ciudat.

Pe acelaşi subiect
Victoria Marinova era jurnalista si director la un post de televiziune regional din Bulgaria

Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova va fi eliberat

După crimă, bărbatul s-a plimbat fără direcţie pe străzile din oraşul Ruse, fiind văzut de mai multe persoane care au sunat la Poliţie.

Românul a fost prins de poliţişti şi interogat. De asemenea, anchetatorii au preleva probe ADN de la suspect pe care le vor compara cu cele găsite la locul crimei.

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, într-o zonă retrasă a promenadei din Ruse.

Femeia a fost bătută, strangulată şi tâlhărită pe malul Dunării, în timp ce făcea jogging.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins românul suspectat că a omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova în Bulgaria