Antena Meniu Search
x

Primele ipoteze în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova. De la locul crimei au dispărut cheile de la mașină, telefonul și ochelarii

Au apărut primele ipoteze în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, care a fost găsită desfigurată, violată și strangulată pe malul Dunării, la Ruse.

Au apărut primele ipoteze în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, care a fost găsită desfigurată, violată și strangulată pe malul Dunării, la Ruse.

Activitatea jurnalistei - prima ipoteză

Potrivit presei, Procuratura investighează legătura dintre uciderea jurnalistei și prezentatoarei TV Viktoria Marinova și activitatea profesională a acesteia.

Viktoria Marinova era director administrativ la postul regional de televiziune TVN și creatoarea unei emisiuni de investigație, denumită "Detector", care se ocupa de anchete legate de corupția și crima organizată din Bulgaria.

Pe acelaşi subiect

Ultima emisiune, difuzată pe data de 30 septembrie, i-a avut ca invitați pe jurnalistul român Attla Biro, de la Rise Project, și pe bulgarul Dimitar Stoyanov, colaborator WikiLeaks, care au fost reținuți, luna trecută, în Bulgaria, în timp ce investigau un caz de deturnare de fonduri europene.

Jaful - a doua ipoteză

Potrivit presei, o altă ipoteză în cazul uciderii Viktoriei Marinova este investigată de poliție și are legătură cu dispariția obiectelor personale ale victimei.

Polițiștii au descoperit că de la locul crimei au dispărut ochelarii, telefonul mobil și cheile de la mașină, deși automobilul nu a dispărut din zona promenadei din Ruse, unde Viktoria Marinova ieșise să facă jogging.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victoria Marinova, bătută, violată și strangulată

Jurnalista bulgară Viktoria Marinova, de 30 ani, a fost bătută, violată și strangulată ziua în amiaza mare, la Ruse.

Trupul prezentatoare TV a fost găsit de un trecător într-o zonă mai puţin aglomerată a promenadei din Ruse.

Presa a scris că femeia era desfigurată, ea primind numeroase lovituri la cap. După ce a fost violată, tânăra jurnalistă a fost strangulată.

Viktoria Marinova este al treilea jurnalist de investigație ucis în ultimul an în Europa, după reporterul Jan Kuchak, care a fost ucis în Slovacia în februarie, și jurnalista malteză Daphne Caruana din Galicia, care a fost găsită în mașina ei cu urme de moarte violentă în octombrie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Primele ipoteze în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova. De la locul crimei au dispărut cheile de la mașină, telefonul și ochelarii