Antena Meniu Search
x

Video Cum ar putea fi identificat agresorul de la şcoala Nicolae Titulescu: Rezultatele expertizei IML şi imaginile de pe camerele de supraveghere

Sunt mai multe anchete în acest caz revoltător. Pe lângă cele de natură administrativă, există un dosar penal deschis la Parchet. Decisive în acest dosar vor fi rezultatele expertizei IML privind ultimul abuz sexual la care a fost supus elevul. Între timp, procurorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din şcoală. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 05.03.2024, 13:58

Vezi și

Urmează ca directoarea şi conducerea şcolii să ajungă în faţa procurorilor la audieri, ştim că mama victimei şi băiatul au fost audiaţi imediat ce s-a depus plângerea la poliţie, în octombrie 2023, iar în funcţie de analiza camerelor de supraveghere şi a expertizei IML, dacă se va stabili că a fost agresiune sexuală urmează ca poliţiştii să îl identifice pe agresor.

Rezultatele expertizei IML şi imaginile de pe camerele de supraveghere, decisive

Între timp a fost deschis şi o anchetă administrativă, asta în timp ce părinţii copiilor de la această şcoală au fost revoltaţi şi au acuzat-o pe directoare de muşamalizare.

Ministrul Educaţiei a trimis corpul de control atât la şcoală, cât şi la Inspectoratul Şcolar, iar de asemenea, după declaraţii Ligia Deca a fost chemată de Marcel Ciolacu la discuţii să lămurească problema comunicării interinstituţionale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum ar putea fi identificat agresorul de la şcoala Nicolae Titulescu: Rezultatele expertizei IML şi imaginile de pe camerele de supraveghere