Antena Meniu Search
x

Video Cum arată plajele înainte de minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. Litoralul se pregătește să primească turiștii

Mai este fix o săptămână până când litoralul se va umple de turişti. Aşa că plajele se pregătesc pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai, care tradiţional dă startul sezonului estival.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.04.2021, 13:33

Vezi și

Se aranjează beach barurile, se montează umbrelele şi şezlongurile, totul pentru turiştii care vor veni pe litoral weekendul viitor. 

Andreea Filip, reporter Observator: "Oamenii lucrează, montează umbrelele, spuneau că vor aduce şi şezlongurile. Cei care vor veni la mare în acest sfârşit de săptmână sau weekendul viitor trebuie să ştie că în zona de nord a litoralului pot face plajă, se pot plimba. La fel şi la intrarea în staţiunea Mamaia, dar din centrul staţiunii şi până în zona de nord încă sunt lucrări de nivalare. Aşadar, până pe data de 15 mai, accesul este mai greoi în acea zonă. 

În acest sfârşit de săptămână sunt Floriile. Vremea se anunţă una bună, cu temperaturi de 14 grade Celsius. E drept, în ultima perioadă, vremea a fost capricioasă la mare. Astăzi sunt nori, zilele trecute am avut parte şi de o ploaie torenţială. Una peste alta, cei care vor veni la mare vor avea parte, indiferent de vreme, de câteva zile de relaxare".

Prognoza meteo de Paște şi 1 Mai

Pe acelaşi subiect

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 aprilie - 24 mai 2021. 

Astfel, potrivit ANM, săptămâna viitoare se răceşte în jumătatea nordică a ţării, unde valorile în termometre vor fi mai scăzute decât cele normale acestei perioade. Pentru Săptămâna Patimilor, meteorologii anunţă ploi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, regimul pluviometric fiind excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru.

În intervalul 26 aprilie – 3 mai 2021, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nordvest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cum arată plajele înainte de minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. Litoralul se pregătește să primească turiștii