Antena Meniu Search
x

Vremea 26 aprilie - 24 mai 2021. Prognoza meteo de Paște şi 1 Mai

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 aprilie - 24 mai 2021. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 19:46

  • Nu scăpăm de ploi nici în Săptămâna Mare.
  • Vor fi ploi pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania.

Astfel, potrivit prognozei ANM, săptămâna viitoare se răceşte în jumătatea nordică a ţării, unde valorile în termometre vor fi mai scăzute decât cele normale acestei perioade. 

O masa de aer mai rece va afecta jumătatea de nord a țării

Ploi în Săptămâna Mare

Pentru Săptămâna Patimilor, meteorologii anunţă ploi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, regimul pluviometric fiind excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru.

Pe acelaşi subiect

Ploi pe arii extinse pe parcursul săptămânii viitoare mai ales în jumătatea de vest a țării

"Vremea va fi răcoroasă în Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi zonele de munte. Mai bine din punct de vedere termic va fi în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vor fi ploi pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania. Astfel, regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 26 aprilie – 3 mai 2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nordvest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 3 – 10 mai 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 10 – 17 mai 2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Vremea 17 – 24 mai 2021

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 26 aprilie - 24 mai 2021. Prognoza meteo de Paște şi 1 Mai