Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum vrea "nepotul lui Dracula" să scape de arest. Elveţianul drogat şi fără permis regretă ce a făcut şi spune că nu reprezintă un pericol

Cazul "nepotului lui Dracula", tânărul elveţian drogat care a făcut prăpăd pe o şosea din Sibiu, capătă proporţii. Şoferii care au acuzat poliţiştii că i-au folosit ca scut uman cer publicarea imaginilor de pe bodycam-urile agenţilor implicaţi în operaţiune.

de Alex Prunean

la 23.10.2024 , 14:49

Şoferii implicaţi în barajul de maşini pe care poliţiştii ar fi încercat să îl facă pentru a-l opri pe elveţianul fugar spun că oamenii legii ascund adevărul şi că intervenţia nu s-a desfăşurat asa cum o descriu aceştia. Cer insistent ca agenţii să facă publice imaginile surprinse de bodycam-urile pe care le purtau în timpul intervenţiei, dar şi cele surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Apelul lor vine după ce ieri, şefii Poliţiei Sibiu au declarat într-o conferinţă de presă că intervenţia a fost una corectă şi că agenţii nu s-au folosit de maşinile celorlalţi participanţi la trafic pentru a încerca să îl oprească pe elveţianul urmărit.

Elveţianul va contesta decizia de arestare

Vezi și

Între timp, şoferul respectiv a fost arestat pentru 30 de zile, dar acesta va contesta decizia, spunând că nu reprezintă un pericol şi chiar regretă ce a făcut.

Reamintim că un tânăr elveţian, care spune despre el că ar fi nepotul contelui Dracula, a furat o maşină din judeţul Sibiu şi a condus-o cu viteză, fără permis, pentru că îşi dorea să ajungă în Pădurea Hoia Baciu de lângă Cluj. A fost oprit abia la ieşirea din oraş, după ce a intrat în mai multe maşini, iar testările au arătat că era atât beat, cât şi drogat.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Cum vrea "nepotul lui Dracula" să scape de arest. Elveţianul drogat şi fără permis regretă ce a făcut şi spune că nu reprezintă un pericol