Antena Meniu Search
x

Cuplu căutat pentru crimă și trafic de droguri, prins într-un sat din Timiș (Video)

Doi soți căutați pentru omor și trafic de droguri, pe numele cărora există mandate internaționale de arestare, au fost prinși pe raza localității Peciu Nou din județul Timiș. Cei doi belgieni ar fi ucis un bărbat, în 2006, în urma unei tranzații cu droguri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.02.2020, 18:14

Cuplu căutat pentru crimă și trafic de droguri, prins într-un sat din Timiș (Video)
Cei doi belgieni erau dați în urmărire internațională, fiind acuzați de crimă și trafic de droguri - MMA / Ștefan Ciocan via Hepta (arhivă)

Doi iubiți căutați pentru omor și trafic de droguri, pe numele cărora există mandate internaționale de arestare, au fost prinși pe raza localității Peciu Nou din județul Timiș. Cei doi belgieni ar fi ucis un bărbat, în 2006, în urma unei tranzații cu droguri.

Operațiune în forță a trupelor speciale din Timiș, pentru prinderea a doi fugari, căutați după o crimă produsă în anul 2006. 

Cei doi, un bărbat și iubita lui, au ajuns în localitatea Peciu Nou din județul Timiș în urmă cu trei săptămâni. Călătoreau cu o rulotă și le-ar fi spus sătenilor ca vor să se stabilească în sat.

Proprietarul casei în care au fost prinși belgienii a declarat că nu știa nimic despre aceștia. "Și-au cumpărat un teren și au zis că vor să-și facă casă", a precizat bărbatul.

Polițiștii au mers "la pont"

Biroul de cooperare internațională a anunțat Poliția din Timiș, iar o echipă specializată în operațiune de acest gen a acționat în forță, reușind să-i prindă pe cei doi fugari.

Asupra bărbatului oamenii legii au găsit un pistol de tip "revolver" calibru 22 și 6 cartușe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cuplu căutat pentru crimă și trafic de droguri, prins într-un sat din Timiș (Video)