Antena Meniu Search
x

Video "Dacă ştiam că aparţine maşina unui poliţist, nu sesizam". Reacția șoferului șicanat în trafic, pe DN 1. Ca să nu aibă probleme cu omul legii, nu a depus plângere

Un şofer din Huedin a fost şicanat în trafic de un poliţist care era în timpul liber, la volanul maşinii personale. O cameră de bord a înregistrat momentele în care şoferul supărat frânează brusc şi nejustificat şi chiar îl scoate pe celălalt sens de mers pe şoferul din spatele lui. Motivul îl spune chiar cel care a fost pus în pericol.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 21:01

Vezi și

Imaginile filmate pe Drumul Naţional 1, între Cluj şi Oradea, ziua în amiaza mare. Maşina neagră face manevre extrem de periculoase, ţinta fiind, în mod clar, şoferul maşinii din spate. Iniţial frânează brusc. Apoi începe un joc de la stânga la dreapta, de parcă ar vrea să împiedice să fie depăşit. După câteva secunde, iese complet pe contrasens, şi, la un moment dat, frânează atât de puternic încât îl forţează pe şoferul din spate să iasă şi el pe celălalt sens de mers.

Șoferul șicanat în trafic: S-a băgat în faţa mea, m-a blocat, accelera, frâna.

Reporter Observator: Dintr-un motiv anume sau aşa conducea el?

Șoferul șicanat în trafic: Nu ştiu. Poate m-am dus eu mai calm în depăşire, acolo sus, că-s două benzi acolo la urcare.

Pe acelaşi subiect

De frică să nu aibă și alte probleme cu omul legii, șoferul nu a depus plângere

Culmea, la volanul maşinii condusă nervos este chiar un poliţist, agent la ordine publică la Poliţia din Huedin, conform surselor Observator.

Șoferul șicanat în trafic: Dacă ştiam că aparţine maşina unui poliţist, nici nu sesizam, nu mai vreau să am probleme.

E şi motivul pentru care şoferul şicanat nu a depus plângere împotriva celui care l-a pus în pericol. Poliţiştii s-au autosesizat din imaginile care au devenit deja virale.mediul online.

Iulian Timișa, purtător de cuvânt IPJ CLUJ: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dsipus verificări pentru stabilirea circumstantelor în care s-a produs evenimentul.

În total, poliţistul nervos a adunat patru contravenţii.

Cosmin Andreica, Sindicat Europol: Încălcarea marcajului longitudinal, dublu sau simplu continuu, frânarea fără niciun motiv în faţa autoturismului care circula în spate, circulaţia pe contrasens, şi evident, toate aceste elemente se circumscriu şi faptei de conducere agresivă.

Reporter Observator: După ce imaginile vor fi analizate şi se vor şti următoarele elemente, data, ora şi locul incidentului din trafic, poliţia va trimite o somaţie proprietarului maşinii în care îi va cere să spună cine era la volan la acel moment.

Tot azi, o altă filmare care implică un poliţist a devenit virală pe Internet. În mijlocul Capitalei, în zona Arcului de Triumf, a fost filmată o maşină de poliţie nouă care circulă cu viteză mare. La un moment dat, pare că pierde puţin controlul volanului.

Specialist conducere defensivă: Maşina de poliţie, BMW-ul era în misiune. Acea mică mişcare laterală sau a fost controlată de sistemele maşinii, de ESP, sau a controlat-o poliţistul.

În acest caz, maşina de poliţie avea semnalele acustice şi luminoase puse în funcţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dacă ştiam că aparţine maşina unui poliţist, nu sesizam". Reacția șoferului șicanat în trafic, pe DN 1. Ca să nu aibă probleme cu omul legii, nu a depus plângere