Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Starea lui Dan Ciprian Sfichi, poliţistul spintecat cu sabia de un interlop, s-a înrăutăţit. Tânărul va fi adus la Bucureşti

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale, Dan Ciprian Sfichi, spintecat cu sabia în luna decembrie a anului trecut, de interlopul Alexandru Huțuleac, în timpul unor percheziţii, trece din nou prin momente grele.

de Redactia Observator

la 09.10.2018 , 14:52

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale, Dan Ciprian Sfichi, spintecat cu sabia în luna decembrie a anului trecut, de interlopul Alexandru Huțuleac, în timpul unor percheziţii, trece din nou prin momente grele. O complicaţie serioasă l-a readus pe patul de spital, poliţistul urmând să fie adus la Spitalul Militar din Bucureşti.

Dan Ciprian Sfichi se reîntorsese, la finele săptămânii trecute, de la o ședință de recuperare, însă a început să se simtă rău de luni noapte. 

Articolul continuă după reclamă

El a fost dus, în această dimineaţă, la Urgențele Spitalului Județean Suceava, unde a fost supus unor investigații de specialitate. 

Pe acelaşi subiect

Medicii suspectează o infecție la nivelul rănilor suferite la cap, motiv pentru care a fost trimis la București, la Spitalul Miliar, unde va fi văzut de specialiști.

Apropiaţii spun că Ciprian Sfichi vorbea tot mai greu și are dificultăți mari în a se mişca. 

Reamintim că, în dimineaţa zilei de 5 decembrie 2017, în timpul unor percheziţii la traficanţi de droguri din Rădăuţi, Alexandru Huţuleac i-a retezat poliţistului cu sabia o porţiune din cutia craniană, provocându-i o traumă cerebrală severă. 

Poliţistul nu purta cască la intervenţie, aşa că interlopul Alexandru Huţuleac, cel în casa căruia el şi alţi colegi au descins, l-a lovit puternic cu sabia, dintr-o singură lovitură. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Starea lui Dan Ciprian Sfichi, poliţistul spintecat cu sabia de un interlop, s-a înrăutăţit. Tânărul va fi adus la Bucureşti