Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ”De frică am plecat, nu mă simt protejată aici”. Speriată, mama lui David, băiețelul răpit de tată, l-a luat de la DGASPC sub paza poliţiei

Coşmarul copilului răpit din Italia de tată s-a încheiat. După patru zile, mama a reuşit să-şi recupereze băiatul. Pentru că tatăl acestuia e liber, femeia şi-a luat copilul de la DGASPC sub paza poliţiei. În continuare se teme că acest coşmar nu s-a terminat.

de Redactia Observator

la 09.10.2021 , 20:06

Alexandra, mama lui David: ”N-am dormit, n-am mâncat, nu nimic, abia aştept să îmi iau copilul să ne întoarcem acasă. Mi-e frică, mi-e foarte frică”. E mărturia unei mame care a trăit cel mai negru coşmar. Alexandra a crezut că nu-şi va mai vedea copilul vreodată. Încă speriată, pe tânără o trec fiorii când îşi aminteşte momentul în care David i-a fost smuls din braţe.

Alexandra, mama lui David: ”Am fost ţinută, mi-au fost ţinute mâinile foarte strâns la spate şi în felul ăsta să smulgă copilul. Totul s-a întâmplat în cinci secunde, pot să spun că maşina nici nu a oprit, totul a fost din mers”.

David s-a întors în brațele mamei după 4 zile de la răpirea sa, din Italia

Vezi și

Au trecut de atunci patru zile, iar Alexandra a parcurs o mie de kilometri ca să îşi strângă iar copilul în braţe. E încă înspăimântată de gândul că tatăl băiatului va încerca din nou să-l ia. E liber şi chiar a dat târcoale clădirii DGASPC. Aşa că, tânăra şi-a luat copilul cu poliţia stând de pază.

Pe acelaşi subiect

Alexandra, mama lui David: ”Mi-e foarte frică pentru viaţa mea, pentru viaţa copilului, mi-e din ce în ce mai frică. De frică am plecat şi nu mă simt protejată aici absolut deloc”.

Bărbatul și-a răpit copilul și în urmă cu trei ani

Femeia nu mai are încredere în autorităţile române, după ce i-a mai fost luat copilul în trecut. Opt luni nu l-a văzut pe David. Iar când a dat de el.

Alexandra, mama lui David: ”Atunci s-a urcat pe acoperiş, a stat de dimineaţa de la 6 până la 12 a ameninţat că omoară cu copilul”. Nu s-a luat nicio măsură pentru că a pus în pericol viaţa copilului, el trebuia decăzut de atunci din drepturi”.

Trei ani au trecut de atunci. Trei ani în care bărbatul nu s-a apropiat de copil.

Alexandra, mama lui David: ”Niciodată n-a bătut la mine la uşă, niciodată n-a întrebat avocatul, pot să merg la ea, amiabil, nimic”.

Fostul ei partener a dat-o în judecată, după ce Alexandrei i-a fost încredinţat copilul în prima instanţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » ”De frică am plecat, nu mă simt protejată aici”. Speriată, mama lui David, băiețelul răpit de tată, l-a luat de la DGASPC sub paza poliţiei