Antena Meniu Search
x

Video Filmul răpirii lui David, băiețelul român smuls din brațele mamei, pe o stradă din Italia, și găsit după trei zile la Arad

Un copil răpit în Italia, în plină zi, a fost găsit în România. Băiatul de cinci ani a fost smuls din braţele mamei şi băgat într-o dubă chiar de tatăl lui. Bărbatul susţine că mama i-a interzis să-şi mai vadă fiul acum trei ani, aşa că a decis să-şi facă dreptate singur. Nu este prima dată când individul face gesturi extreme şi îşi pune copilul în pericol.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 19:30

Vezi și

”Ăsta-i calvar. Pentru copil e un şoc”, spune bunica băiețelului. O traumă care îl va urmări toată viaţa. Smuls din braţele mamei acum două zile, coşmarul lui David s-a încheiat în gara Curtici. Tatăl lui l-a dus la o mie de kilometri distanţă de cea care i-a dat viaţă. Atât de convins era bărbatul că va intra fără probleme în ţară cu băiatul de cinci ani, că a postat pe reţelele de socializare poze şi filmuleţe cu el în tren. Aseară însă.

Andrei Dinca, Poliţia de Frontieră Arad: ”La controlul de frontiera, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorul era dat dispărut de către autorităţile din Italia”.

I-au coborât din tren de urgenţă. Copilul a ajuns în grija Protecţiei Copilului.

Erika Stark, director DGASPC Arad:Copilul este bine, este ok”.

Pe acelaşi subiect

Tatăl băiețelului a fost audiat, apoi eliberat de polițiști

Tatăl lui a dat explicaţii câteva ore la poliţie, după care a fost lăsat să plece.

Mama copilului: ”M-au sunat de la Protecţia Copilului. Mi-au spus că copilul este la ei. Îl ţin acolo până ajung eu, copilul stă acolo până ajung eu să-l iau, dar tatăl este în faţa instituţiei”

Andrei Dinca, Poliţia de Frontieră Arad: ”Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate”.

Erika Stark, director DGASPC Arad: ”Există o sentinţă judecătorească din 2018, prin care copilul este încredinţat mamei şi domiciliul e stabilit la mamă”.

Băiețelul a fost smuls de lângă mamă, în urmă cu trei zile

Coşmarul a început acum trei zile, în Padova, Italia. Marţi dimineaţa, Alexandra, mama lui David îl ţinea de mână în drum spre grădiniţă când copilul i-a fost luat cu forţa. Doi bărbaţi au ţinut-o de mâini, în timp ce tatăl băiatului l-a apucat pe David. Apoi s-au urcat toţi într-o dubă neagră cu numere de Bucureşti şi au plecat în viteză.

Bunica copilului: ”David ţipa! Vă închipuiţi, au ieşit oamenii!”

În zece minute, poliţia italiană era la locul răpirii. Oamenii legii au identificat rapid duba pe camerele de supraveghere. Presa italiană a relatat imediat incidentul, iar chipul lui David a ajuns peste tot. Însă, tatăl a reuşit să treacă graniţa cu el. 

Italienii au deschis un dosar de răpire pe numele bărbatului. Azi, înainte de a pleca spre România, mama copilului a dat declaraţii la poliţie.

Copilul a mai fost pus în pericol de tatăl său, în urmă cu trei ani

Nu este prima dată când Alexandra şi David trec prin clipe de groază. Şi în urmă cu trei ani, când Alexandra a primit custodia copilului, tatăl a dispărut cu băiatul.

Bunica copilului: ”Alexandra singură l-a găsit! După opt luni. Ea singurică”.

Disperat, bărbatul s-a urcat pe acoperişul unei case cu David în braţe şi a ameninţat că se aruncă cu tot cu copil. ”Copilul e al meu, eu nu-i dau copilul”.

Cei doi foşti parteneri încă se judecă pentru custodie. După ce David a fost încredinţat mamei, tatăl a făcut apel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul răpirii lui David, băiețelul român smuls din brațele mamei, pe o stradă din Italia, și găsit după trei zile la Arad