Antena Meniu Search
x

Video De la dragoste la ură: Cum a ajuns Mirel, un student la Medicină şi Teologie, criminal. Iubita lui, Andreea, s-a luptat pentru viaţa ei până în ultima clipă

Crimă cu multe semne de întrebare la Timişoara. O studentă la medicină a fost găsită moartă în apartamentul iubitului său, care îi era şi coleg de facultate. Fata avea corpul plin de răni de cuţit şi părul aranjat în jurul gâtului, ca să mascheze tăieturile. Student şi la teologie, iubitul victimei a devenit suspectul principal şi i-a surprins pe poliţişti cu declaraţiile lui. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.03.2024, 08:11

Vezi și

Acesta este iubita tânărului care refuză să răspundă la întrebări. Andreea Morega avea 20 de ani, un zâmbet încrezător şi un vis de împlinit - o carieră fascinantă. De câteva luni, era împreună cu Mirel Dragomir, un student la medicină în vârstă de 23 de ani. Vineri seară, a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia iubitul ei. Două fete au făcut descoperirea sinistră - sora suspectului, care locuia împreună cu fratele ei, şi o prietenă a acesteia.

De la iubire, la crimă

Bărbat: Au sunat-o, nu a răspuns, a forţat uşa şi au găsit-o fără suflare pe pat.

Iulia Pop - reporter Observator: După atac, tânărul a încuiat trupul fetei în apartamentul din acest bloc şi aplecat la părinţii săi în Caraş-Severin, spun surse din anchetă. Câteva ore mai târziu a fost ridicat de poliţişti de acolo şi dus la audieri. 

Pe acelaşi subiect

Studentul la medicină a recunoscut că şi-a ucis iubita şi a fost reţinut de poliţişti. Anchetatorii au intrat la bănuieli când au văzut o tăietură adâncă pe faţa lui, semn că Andreea s-a luptat pentru viaţa ei. Rudele victimei nu ştiau prea multe despre noul iubit al fetei. Auziseră, însă, că era un tânăr religios, care cânta duminica în corul bisericii, şi îl priveau cu încredere. 

Bunica: A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura! 

Mătuşă: Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Mă copleşeşte durerea. 

A atacat-o orbeşte 

Rudele studentei ucise vor să afle cum s-a transformat dragostea în crimă. Suspectul le-a povestit poliţiştilor că s-a înfuriat când l-a anunţat iubita că îl părăseşte. A atacat-o, orbeşte, cu un cuţit, spun surse din anchetă. 

Reporter-coleg al suspectului: Cum se înţelegea cu iubita lui?

- Din câte ştiu are o relaţie cu ea din decembrie şi de atunci bine.

- Nu era absolut nicio îndoială între ei doi. 

Iubirile însângerate devin îngrijorător de multe. Luna trecută, Un adolescent de 16 ani şi-a înjunghiat o colegă de clasă pe care o iubea în taină, apoi a încercat să se sinucidă. Astfel de atacuri pun pe gânduri sociologii. Generaţia Z, născută între anii 1995 şi 2010 este învăţată să comunice mai mult online, şi nu ştie cum să gestioneze emoţiile puternice într-o conversaţie faţă în faţă, spun specialiştii. 

Dan Petre - sociolog: Unele emotii foarte intense, cum ar fi gelozia, cum ar fi ura, de regula determina comportamente violente. Comunicarea este o modalitate prin care, de exemplu, ei pot deveni constienti de emotiile pe care le traiesc.

Studentul la medicină care a recunoscut că şi-a asasinat iubita din gelozie ar putea primi o condamnare de până la 25 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De la dragoste la ură: Cum a ajuns Mirel, un student la Medicină şi Teologie, criminal. Iubita lui, Andreea, s-a luptat pentru viaţa ei până în ultima clipă