Antena Meniu Search
x

Video "Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare". Filmul tulburătoarei crime de la Timişoara. Andreea a murit în mâinile celui pe care îl iubea

Andreea, o tânără din Mehedinţi, studentă la medicină în Timişoara, a fost găsită moartă într-un apartament de bloc din oraş. Principalul suspect, iubitul tinerei, şi el student la aceeaşi facultate - şi-a recunoscut fapta. Este posibil ca Mirel să îşi fi premeditat fapta, spun anchetatorii. Rudele sunt şocate. Băiatul era, spun ele, cuminte şi credincios. Iată filmul evenimentelor. 

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 13:32

Vezi și

Tânăra de 20 de ani, studentă în anul III la Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din oraş, a fost găsită fără suflare de două prietene, îngrijorate că nu le răspunde la telefon. 

Bărbat: O prietenă a zis că au sunat, nu a răspuns, a forţat uşa şi au găsit-o fără suflare pe pat. 

Filmul tulburătoarei crime de la Timişoara

Medicii de pe ambulanţă au constatat decesul. Era moartă deja de câteva ore. Principalul suspect este iubitul în vârstă de 23 de ani, şi el student la Medicină. Din gelozie, ar fi înjunghiat-o, ar fi încuiat-o în casă şi ar fi fugit. 

Pe acelaşi subiect

Coleg al suspectului-reporter: Este coleg cu mine la facultate. Este un băiat foarte implicat şi nu a avut absolut niciun incident, nicio ieşire nervoasă. Foarte dedicat la facultate. 

- Cum se înţelegea cu iubita lui?

- Din câte ştiu are o relaţie cu ea din decembrie şi de atunci bine. Nu era absolut nicio îndoială între ei doi. 

Tânăra provine dintr-o familie bună. Criminaliştii au găsit pe corpul acesteia mai multe lovituri de cuţit. Apropiaţii suspectului, în schimb, spun că sunt şocaţi şi nu l-ar vedea în stare pe băiat de o aşa cruzime. 

Coleg al suspectului: Ultima dată l-am văzut ieri la facultate. Am vorbit strict legat de facultate, absolut nimic legat de viaţa lui personală. Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu îl bănuiesc. 

Deşi apartamentul se află la etajul al şaselea, vecinii nu au auzit nimic noaptea trecută. 

Reporter-vecine: Aţi auzit ţipete, strigăte după ajutor?

- Nu, nu. 

- Îi probabil ceva dubios. 

- Îngrozitor, îngrozitor! Păcat, păcat de ea şi dacă chiar ăsta e adevărul sper să plătească pentru ce a făcut. 

Poliţiştii l-au găsit pe tânărul suspect în Caraş Severin. A fost adus de urgenţă în Timişoara, unde a fost audiat. Astăzi va fi dus în faţa magistraţilor Tribunalului Timiş.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare". Filmul tulburătoarei crime de la Timişoara. Andreea a murit în mâinile celui pe care îl iubea